foto

Anthony Sherwood

  • nar. Halifax, Nova Scotia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Christmas Unwrapped (TV film)
2018 The Holiday Calendar
2017 Christmas Inheritance
2016 Barva vítězství
2013 Star Spangled Banners (TV film)
2004 Rodinný kšeft (TV film)
2003 Bod zvratu (TV film)
Honey
2001 Blue Hill Avenue
2000 Dear America: Color Me Dark (TV film)
Mail to the Chief (TV film)
1999 Both Sides of the Law
Nejhorší zrada (TV film)
1998 Vykoupení z ráje (TV film)
1997 Too Close to Home (TV film)
1996 Closer and Closer (TV film)
Jack Reed: Death and Vengeance (TV film)
Nepřípustný nátlak (TV film)
1995 Harrison Bergeron (TV film)
1993 Smrtící únik (TV film)
Ďáblův advokát
1989 Eddie a Cruiseři 2
Poslední svědek
1988 Přepnout na život
Zběsilý
Špioni, hlavouni a drzouni (TV film)
1987 Divoká věc
First Offender (TV film)
Midnight Magic (TV film)
1986 Morning Man
Nelítostná pomsta
1985 The Blue Man
1984 Guardian, The (TV film)
1981 Dirty Tricks
Scanners
Utilities
1980 Agency
Death Ship
Terror Train
The Kinky Coaches and the Pom Pom Pussycats
1979 Hořící město

TV seriály

2019 Street Legal (TV seriál)
2018 Crawford (TV seriál)
He's Bending Again (E11)
I Can't Go to U2 Without You (E09)
Please for Fish (E07)
další epizody (4)
2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
Solo (S01E07)
Právem odsouzeni (TV seriál)
Minulost, prolog a co bude dál (E13)
2016 Já, společnice (TV seriál)
Přítelkyně (S01E02)
Poprvé (S01E01)
2015 Nebezpečné umění (TV seriál)
Kráska a zvíře (TV seriál)
Destined (S03E13)
Dívka odjinud (TV seriál)
Rise (S05E16)
Let Them Burn (S05E15)
2011 Single Ladies (TV seriál)
Být Erikou (TV seriál)
Baby Mama (S04E03)
2009 Aaron Stone (TV seriál)
The Listener (TV seriál)
2007 Nejlepší roky (TV seriál)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Lámání chleba (S01E05)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
Thin Air (S01E05)
2002 Společnost Adventure (TV seriál)
2000 Soul Food (TV seriál)
1999 Krajní meze (TV seriál)
Otcové a synové (S05E20)
1997 New Ghostwriter Mysteries, The (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Black Harbour (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
The Duel (S02E16)
1992 Secret Service (TV seriál)
1991 Z jiného světa (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1988 9B (TV seriál)
T. and T. (TV seriál)
1987 Airwolf (TV seriál)
Diamonds (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1986 Dcera senátora Spearfielda (TV seriál)
Detektiv Marlowe (TV seriál)
Známosti z Noon Street (S02E03)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Horká noc (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)

Dokumentární

2006 Going to Pieces: The Rise and Fall of the Slasher Film - a.z.
2004 The Canadian Experience: Freedom's Land - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky