foto

Jason Spisak

  • nar. 29.8.1973 (47 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Intersect
Superman: Red Son
2019 Batman vs. Hush
LEGO DC: Batman - Family Matters
2018 Baja
Lego DC Super hrdinové: Flash
2017 Mladí Titáni: Jidášova smlouva
2016 Batman: Bad Blood
Lego DC Super hrdinové: Vesmírný souboj
Lego DC Super hrdinové: Útěk z Gothamu
Pup Star
2015 Eddie of the Realms Eternal (TV film)
2014 Fotky zítřka
Liga spravedlivých: V pasti času
2013 Exit to Hell
2010 Piraňa 3D
2009 Avé Maria - vyp.
Lightbulb

TV seriály

2019 DC Superhrdinky (TV seriál)
Young Justice (TV seriál)
Princes All (S03E01)
2017 Downward Dog (TV seriál)
Trashed (E05)
2016 The Powerpuff Girls (TV seriál)
2015 Projekt Mc² (TV seriál)
2013 Upíří deníky (TV seriál)
The Walking Dead (S04E22)
She's Come Undone (S04E21)
Pictures of You (S04E19)
2012 Green Lantern: The Animated Series (TV seriál)
Dark Matter (E25)
Ranx (E24)
Scarred (E23)
další epizody (21)
2011 Green Lantern: The Animated Series (TV seriál)
Beware My Power (E01)
Anatomie lži (TV seriál)
Dvojí hra (S03E04)
2010 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zavírací nůž (S07E15)
2006 Squirrel Boy (TV seriál)
2005 Ben 10 (TV seriál)
2001 Grim & Evil (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2020 Intersect

Režijní filmografie

TV seriály

2011 Green Lantern: The Animated Series (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky