Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: V pasti času

  • USA JLA Adventures: Trapped in Time (více)

Liga spravedlivých čelí největší výzvě – pravděpodobně nebude nikdy existovat! Proto musí zpátky do minulosti, aby zastavila Lexe Luthora, který chce zabránit vzniku zrození Supermana, Wonder Woman a Batmana. Superman a Liga spravedlivých zastaví zběsilé plány Lexe Luthora, který chce pomocí kryogenického záření vytvořit na Zemi nové ostrovy a ovládnout je. Během operace zamrzne Luthor v ledu a je po staletí považován za mrtvého. Ve 31. století ho však omylem probudí mladí superhrdinové - Karate Kid a Dawnstar. Luthor se zmocní starověkých přesýpacích hodin, které umožňují cestovat v čase. Díky nim se může vydat do minulosti, aby Supermana, Wonder Woman a Batmana zničil ještě před tím, než se stali slavnými superhrdiny. Ligu spravedlivých tak čeká nejtěžší úkol ze všech - musí si zajistit svou vlastní budoucí existenci! (HBO Europe)

(více)

Recenze (40)

Bezda22 

všechny recenze uživatele

Justice League: Záchrana světa, kterou dělal Jay Oliva má to cestování v čase mnohem promáknutější. Od začátku mi to přišlo takový strašně dětský. Chvílema jsem si říkal, že to tak úplně blbý nebude. Ale moc mě to nepřekvapilo. Postavy jsou takový nevýrazný a akce je nudná. Ve finále mi to přijde hladký jak dětská prdýlka a to u animovanýho komiksovýho akčňáku prostě nechceš. Tady chceš kurva pořádnej šmirgl... Takže 55% ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Cestování časem mě vždy bavilo, a proto mě chytil i tento film s Justice League. Nepřišel mi tak krkolomný, nepřehledný, hrozný a podle mě si nezaslouží tak velkou kritiku, jak zde spousta uživatelů píše. Podle mě se určitě nejedná o nejhorší film s Justice League. Film má sice pár hluchých míst, ale člověk musí trošku přimhouřit oči. Je to přece pro děti, ne? Jedna vůbec z nejlepších scén ve filmu je ta, kdy Lex Luthor vydává své poskoky zničit malého Supermana na Kentovic farmu. ()

Reklama

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to takové jednodušší, hlavně jsou tu zásadní chyby (zmrazený Lex Luthor) a nereálné věci (vystavené exponáty v muzeu by určitě nebyli funkční - zbraň či i samotné hodiny), takže to mohli scenáristé lépe vymyslet a klidně na to obětovat více času, čímž by film byl nejméně hodinový. Dvojice z budoucnosti - Karate Kid a Dawnstar jsou celkem noobové, i když se snaží. Ale pro děti to nejspíš bude dobrý, já hodnotím jako lehký nadprůměr a na případné pokračování se mrknu, když jsem to už načal. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších superhrdinských animáků, co mělo mé oploutvené oko tu pochybnou čest zřít, nefunguje tu vůbec nic, všechny postavy do jedné jsou nesympatická banda bez kouska charakteru, akce je sterilnější, než skalpel před operací mozku a děj je tak hloupý, že pozorovat tři hodiny polovinu vyschlého pomeranče a nemoc při tom mrkat, by bylo méně otravné a bolestivé, než znovu pozorovat tuhle koninu. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tých animákov od DCčka je už toľko, že ani neviem či ich stíham všetky pozerať. Nie je to ako od majstra Jaya Olivu, ktorý nám za posledné roky priniesol veľa skvelých animákov, ale je to prekvapivo fajn. Príbeh je zaujímavý a pri takej krátkej stopáži (ani hodina!), je to dosť akčné, svižné a nestíha to nudiť. Slušnú animovaná jednohúbka, kde aj postavy sa podarili. Samozrejme Batman Forever! 80% - 4* ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Design živé loutky Toymana je založen na podobě akční figurky Alexe Rosse. (Caszidy)
  • Postavy Dawnstar a Karate Kid jsou ze seriálu Legion of Super Heroes (od r. 2006) a byly do snímku zakomponovány pro údajně větší "etnickou rozmanitost". Design jejich kostýmů má připomínat postavy Samuraie a Apache Chiefa ze seriálu Super Friends (od r. 1973). (Caszidy)

Reklama

Reklama