Reklama

Reklama

Lego DC Super hrdinové: Flash

  • USA Lego DC Comics Super Heroes: The Flash
Trailer

Obsahy(1)

Ranní slunce pravidelně ozařuje perlu města Metropolis, budovu Daily Planet. Když se ale Joker rozhodne, že stavba potřebuje renovaci, je třeba mít se na pozoru, protože kostky budou jen lítat! Liga spravedlivých sice naskočí do akce, jenže během bitvy s Jokerem se stane něco podivného s Flashovými schopnostmi a ten se ocitne v nekonečné časové smyčce. A ještě podivnější je Reverse Flash ve žlutém kostýmu, který se mu vysmívá na každém kroku! Přerušit smyčku a zachránit Metropolis si vyžádá všechnu Flashovu rychlost, špetku magie a pomocné ruce (a tlapky) několika nových rekrutů Ligy spravedlivých: Atoma, superpsa Krypta a netopýřího psa Aceho. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

wesi96 

všechny recenze uživatele

7/10. Já mám asi prostě slabost pro Reverse Flashe ať už je v jakémkoli provedení. I když ten dabing... mám na mysli Reversní Flash, Síla rychlosti, Kyborg jako vím, že je to pro děti ale originální názvy nejsou tak těžké na vyslovení. Na druhou stranu standardní animák, pěkná animace. Za mě slušný čtyři hvězdy. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Veľkým plusom tohto animáku je, že je to skutočne krátke a ma to niečo malo cez hodinku. Príbeh mi prišiel celkom dobrý a Flashovi nechýbalo ani zopár vtipných a nápaditých scén, no predošlé diely ma bavili o trošku viac. Tak či tak príjemná jednohubka, ktorá určite nadšencov Lega a DC komiks neurazí. 65% - 3* ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Kým prvotné story, ako “Lego príbeh či Lego Batman” boli obohatené o množstvo frkov, určených hádam aj pre staršie generácie, toto pokračovanie je vhodné najmä pre najmenších. Žiadny humor, akurát pomerne zaujímavý príbeh, ktorý ma bohužiaľ pre chýbajúce vsuvky v podobe vtipu, tak či onak nebavil. Škoda .. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to pro děti, to má překvapivě docela "složitý" děj (časová smyčka a jak z ní), humor je ne úplně dětský, záporák pro mě naprosto nový. Takže překvapivě fakt dobré. 7.5/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový celkem dobrý Lego movie standard, kdy jde hlavně o to, že tvůrci filmů si dovedou dělat ze superhrdinů celkem dobrou srandu a divák se u toho směje. Jsou zde parádní hlášky, které prostě baví, hlášky, které jsou trefné. Příběh tak skvělý není, ale co na tom, když se člověk může pěkně zasmát. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama