foto

David Call

  • nar. 14.8.1982 (36 let)
    Issaquah, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Depraved
2018 Behold My Heart
Cole
2017 Wallflower
2016 Americana
The Breaks (TV film)
2015 Dívka z románu
James White
2014 Gabriel
The Heart Machine
2012 Dead Man's Burden
Nor'easter
2011 Boys on Film 7: Bad Romance
Northeast
The Strange Ones
2010 Dvě brány sna
Nábyteček
2009 Breaking Upwards
Empire State (TV film)
Morganovi
Once More with Feeling
2007 Fort Pit (TV film)
Ten večer
2006 Architekt
Beautiful Ohio
2005 Ta známá Bettie Page

TV seriály

2019 V zajetí kouzel (TV seriál)
The Serpent (S04E09)
Home Improvement (S04E08)
The Side Effect (S04E07)
2018 Dobrý boj (TV seriál)
Day 450 (S02E07)
Day 422 (S02E03)
The Sinner (TV seriál)
Part VII (S02E07)
Part VI (S02E06)
Part V (S02E05)
další epizody (6)
Špinaví poldové (TV seriál)
The Reckoning (S03E06)
Černá listina (TV seriál)
Mr. Raleigh Sinclair III (No. 51) (S05E14)
2016 Quantico (TV seriál)
KUDOVE (S02E01)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Mendings, Major and Minor (S01E05)
Consequences of Advanced Spellcasting (S01E03)
The Source of Magic (S01E02)
2015 V zajetí kouzel (TV seriál)
Unauthorized Magic (S01E01)
2014 Stoupenci zla (TV seriál)
Odhalení (S02E09)
2012 Hranice nemožného (TV seriál)
Rozpojení (S04E20)
2011 Super drbna (TV seriál)
Empire of the Son (S04E17)
Zatímco jsi nespala (S04E16)
Hvězda jedné noci (S04E15)
další epizody (6)
2010 Nemocnice Mercy (TV seriál)
Too Much Attitude and Not Enough Underwear (E21)
There Is No Superwoman (E19)
I Did Kill You, Didn't I? (E15)
další epizody (6)
Hranice nemožného (TV seriál)
Na druhé straně 1 (S02E22)
Super drbna (TV seriál)
Venkovanka (S04E11)
Pod svícnem bývá tma (S04E10)
Válka Waldorfových (S04E07)
další epizody (6)
Zachraň mě (TV seriál)
Forgiven (S06E07)
Blackout (S06E05)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Noční můry (S01E17)
Army Wives (TV seriál)
Best Laid Plans (S03E01)
Vražedná čísla (TV seriál)
Katův paradox (S06E01)
Zachraň mě (TV seriál)
Torch (S05E13)
Thaw (S05E09)
Iceman (S05E08)
2008 Zákon podle Canterburyové (TV seriál)
Army Wives (TV seriál)
Last Minute Changes (S02E19)
Departures, Arrivals (S02E18)
All in the Family (S02E17)
další epizody (5)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Sousedská hlídka (S07E20)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Cole

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Cole

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace