foto

Miguel Sandoval

  • nar. 16.11.1951 (67 let)
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Resilient 3D
2016 Ve jménu krve
2015 Eternity Hill
2014 Sun Belt Express
2013 Oculus
The Surgeon General (TV film)
2011 Bad Mom (TV film)
Metro (TV film)
2009 Bruno
Repo Chick
Spoken Word
2008 Víno roku
2007 Tortilla Heaven
2005 Nine Lives
Škola tance a šarmu
Šílená láska
2004 Únik z Puerto Vallarta
2002 Protiúder
Rozbal to naplno (TV film)
Tělo na tělo
2001 Air Bud - Fotbalista
Iris (TV film)
Kokain
Slez ze stromu
Černé prachy
2000 Akce Pelikán
Family in Crisis: The Elian Gonzales Story, A (TV film)
Na křídlech Fantazie
Panika
Pro lásku či pro vlast: Příběh Artura Sandovala (TV film)
Záhadné zmizení (TV film)
1999 Bytový komplex (TV film)
Co vlastně ženy chtějí?
1998 "Defektiv" BOONE
Silnice E9 (TV film)
Three Businessmen
Zprostředkovatel (TV film)
1997 Et hjørne af paradis
Frankensteinův dům (TV film)
1996 Intimní detaily
Scorpion Spring
Vzala jsem si mrtvého muže
1995 Chyťte ho!
Crash
Jako štvaná zvěř
Texas (TV film)
1994 Cisco Kid (TV film)
Confessions: Two Faces of Evil (TV film)
Dancing with Danger (TV film)
Girls in Prison (TV film)
Green Dolphin Beat (TV film)
Jasné nebezpečí
Touha smrti V
1993 It's Nothing Personal (TV film)
Jurský park
Najatá k zabíjení
1992 Bílé písky
Majority Rule (TV film)
Ned Blessing: The True Story of My Life (TV film)
Smrt a kompas
1991 Dedicated to the One I Love (TV film)
Horečka džungle
Pastorela, La (TV film)
Ricochet: Odražená střela
Shoot First: A Cop's Vengeance (TV film)
Vyměněné osudy (TV film)
1990 Akce Jackson 2 (TV film)
Detektiv Kid
El Diablo (TV film)
Matlock: Nowhere to Turn (TV film)
1989 Jednej správně
Noc mrtvých (TV film)
1987 Přímo do pekla
Walker
1986 Kačer Howard
Sid a Nancy
1985 Badge of the Assassin (TV film)
1984 Fatal Vision (TV film)
Repo Man
1982 Jezdec v čase

TV seriály

2018 Ostré předměty (TV seriál)
Milk (E08)
Falling (E07)
Cherry (E06)
další epizody (8)
Station 19 (TV seriál)
Weather the Storm (S02E07)
Last Day on Earth (S02E06)
Do a Little Harm... (S02E05)
další epizody (17)
2017 Exprezident Graves (TV seriál)
Spark Meet Gasoline (S02E10)
2016 Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV seriál)
Two Sane Guys Doing Normal Things (S01E08)
Weaponized Soul (S01E07)
Fix Everything (S01E06)
další epizody (8)
2014 Bad Judge (TV seriál)
S.I.L.A. (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
Brave New World (S03E15)
Endgame (S03E14)
Victims of Love (S03E12)
2013 Havaj 5-0 (TV seriál)
Sbohem a opatruj se (S03E24)
2012 1600 Penn (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Má to tak být (S09E07)
2011 Médium (TV seriál)
Me Without You (S07E13)
Labor Pains (S07E12)
Only Half Lucky (S07E11)
Vincentův svět (TV seriál)
Poslední šance (S08E03)
2010 Médium (TV seriál)
Blood on the Tracks (S07E10)
The People in Your Neighborhood (S07E09)
Smoke Damage (S07E08)
další epizody (22)
Vincentův svět (TV seriál)
Pornoscény z italské restaurace (S07E09)
Šňupání a porno (S07E08)
Tequila a koks (S07E07)
další epizody (4)
2009 Médium (TV seriál)
You Give Me Fever (S06E10)
The Future's So Bright (S06E09)
Once in a Lifetime (S06E08)
další epizody (29)
2008 Médium (TV seriál)
Drowned World (S04E16)
Being Joey Carmichael (S04E15)
Car Trouble (S04E14)
další epizody (16)
2007 Médium (TV seriál)
Everything Comes to a Head (S03E22)
Heads Will Roll (S03E21)
Head Games (S03E20)
další epizody (16)
2006 Médium (TV seriál)
Profiles in Terror (S03E06)
Ghost in the Machine (S03E05)
Blood Relation (S03E04)
další epizody (18)
2005 Médium (TV seriál)
The Reckoning (S02E10)
Still Life (S02E09)
Too Close to Call (S02E08)
další epizody (26)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
Kingpin (TV seriál)
2002 The Court (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
Odvaha (S01E10)
Má vina (S01E09)
Zlomené srdce (S01E04)
Západní křídlo (TV seriál)
Ways and Means (S03E03)
Akta X (TV seriál)
Vienen (S08E18)
2000 Jackie Chan Adventures (TV seriál)
1999 Pohotovost (TV seriál)
Pravda a důsledky (S06E05)
Právo a pořádek (TV seriál)
Admissions (S09E22)
1998 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Finale (S09E22)
1997 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Little Jerry (S08E11)
1996 L.A. Firefighters (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
O dva ročníky výš (S05E14)
1990 DEA (TV seriál)

Dokumentární

2012 Tales of Masked Men
2002 Back to Hell
1996 West, The (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2011 Médium (TV seriál)
Labor Pains (S07E12)
2010 Médium (TV seriál)
Time Keeps on Slipping (S06E20)
2009 Médium (TV seriál)
How to Make a Killing in Big Business: Part 3 (S05E15)
2008 Médium (TV seriál)
Aftertaste (S04E06)
2007 Médium (TV seriál)
Whatever Possessed You (S03E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace