foto

Briana Lane

  • nar. 27.10.1985 (34 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 12 Hour Shift
Run Sweetheart Run
2018 Blood, Sweat, and Lies (TV film)
2016 An American Girl Story - Melody 1963: Love Has to Win
2015 Kouzlo polibku
2014 Oliver, Stoned
2013 Second Chances (TV film)
Tvoje tvář má můj hlas
2011 Head Over Spurs in Love
2007 Universal Remote

TV seriály

2019 American Horror Story (TV seriál)
Final Girl (S09E09)
2018 Fotbalový talent (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
Kouzlo úplňku (S01E07)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Jeden krok kupředu (S15E21)
2017 The Last Tycoon (TV seriál)
Nobody Recasts Like Monroe (E02)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Konspirační teorie 3/4 (S06E08)
2016 Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Hawaii (S04E01)
Young & No More Therapy (S03E10)
Young & Lottery (S03E09)
další epizody (4)
2015 Extant (TV seriál)
Vyšší dobro (S02E13)
Dvojité vidění (S02E12)
Grimm (TV seriál)
Jedno tělo, jedna duše (S04E15)
2014 Henry Nebezpečný (TV seriál)
2013 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a vánoční přání (S02E46)
Úplně normální (TV seriál)
Dog Children (E16)
Gaydar (E14)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Dokud vás smrt nerozdělí (S04E04)
2012 Úplně normální (TV seriál)
Unplugged (E08)
2011 Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v balíku (S07E04)
2010 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Království divočiny (S11E09)
2009 Secret Girlfriend (TV seriál)
2008 Sladký život na palubě (TV seriál)
Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Plan (S02E08)
2005 Do neznáma (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 The Real Housewives of Horror (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky