foto

Emanuel Ridi

  • nar. 9.2.1974 (44 let)
    Elba, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV pořady

2018 Déčkopárty (TV pořad)
Manu a Matěj na cestě do Říma (TV pořad)
2017 Čau Bambini (TV pořad)
2015 Nejlíp vaří moje máma! (TV pořad)
2014 Hlava rodiny (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
2012 Léto s Italem (TV pořad)
2011 Bubo bubo (TV pořad)
Uchem jehly (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
TOP STAR (TV pořad)
2009 S Italem v kuchyni (TV pořad)
2008 TOP STAR magazín (TV pořad)
2006 StarDance aneb když hvězdy tančí (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace