foto

Hana Doulová - Krobotová

  • nar. 20.7.1952 (65 let)
    Strakonice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Hana Doulová se narodila ve Strakonicích,  Vystudovala JAMU v Brně, tři roky hrála v Českých Budějovicích, tři roky v Západočeském divadle v Chebu, poté nastoupila angažmá v Hradci Králové. Tam kromě městského divadla vystupovala i v komorní Besedě. Má početnou rodinu. Jejím manželem je režisér Miroslav Krobot, se kterým se poznala už na studiích a mají spolu tři děti – dva syny a dceru, která se vydala směrem na DAMU, obor herectví  - herečka Lenka Krobotová. Také má Hana Doulová kladný vztah k Plzni kde má příbuzenstvo (bratra: Jiřího Doula a synovce: Jiřího Doula) a další.

Robert, Ing. "roduch" Duchoň

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kvarteto
2003 Město bez dechu (TV film)
2001 Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka (TV film)
1990 Maryša (divadelní záznam)
1988 Merlin aneb Pustá zem (divadelní záznam)

TV seriály

2017 Ohnivý kuře (TV seriál)
Staronové rodiny (S03E10)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Postavení mimo hru (S02E11)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Blondýnka na hřbitově (S01E14)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Pohřbený rozvod (E01)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2010 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Hřích profesora Sodomky (E02)
Zabijáci doktorky Kalendové (E01)
2006 Místo v životě (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)
1990 Největší z Pierotů (TV seriál)

TV pořady

2008 Benefice Lubomíra Lipského (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace