Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mirek se přijde podívat na vlastní pohřeb. Líze kromě Aštangy nikdo nevěří, že mluvila s tatínkem. Johana má konflikty ve firmě, Renata randí s Erikem a Veronika kvůli své nové kariéře svádí Filipa. Písařík má osobní zájem na tom, aby Olin dále nepátral, ale ten se odmítá vzdát. (TV Prima)

Recenze (6)

IvcaSammet odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč já na to vlastně pořád ještě čumím?! Sama nevím, takovou sr*čku jsem už hodně dlouho neviděla. Ta dějová linka Veroniky s Filipem byla jako co?! Logika stále žádná, sice se příběh nějak zamotává, ale k dalšímu sledování mě to absolutně vůbec nemotivuje. Kdyby na to nehleděl zbytek rodiny, tak už jsem to dávno vzdala. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nevím, je to jakési nucené,silové, chybí tomu lehkost vtipu. Trochu se tlačilo na pilu na téma sexu a vztahů ( samozřejmě jen verbálně), a já chtěl dát jen jednu hvězdu za Lucii Siposovou v jogínské poloze na Ptáka, páč jsem asi hodinu potom přemýšlel jestli bych to jako zvládl já sám, ale dám dvě protože ten závěr byl trochu lepší. ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Počet hodnotících jednotlivých dílů pozvolně, ale viditelně klesá... Shodou okolností jsem se ocitl před obrazovkou a shlédl tento díl. Na obhajobu seriálu bych mohl říci, že jsem si na lehký komediální styl už tak nějak zvykl a seriálem se dá zaplácnout večer u tv aniž by došlo k újmě na zdraví či psychice, ba dokonce se může i nenáročnému divákovi tou svou nenáročností líbit. ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalšia svižná epizóda, ktorá mi rýchlo utiekla. Štvrtá epizóda je skôr romantická komédia, než čierna komédia. Niekomu môže príliš veľa romantiky vadiť, mne to ale absolútne nevadí, aj keď romantické filmy nie sú môj čajíček. P.S.: Stále dúfam, že Písařík dostane infarkt a bude od neho konečne pokoj. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama