foto

Alessandra Torresani

  • nar. 29.5.1987 (33 let)
    Palo Alto, California, USA

Biografie

Alessandra Olivia Toreson je americká herečka nejznámější díky ztvárnění Zoe Graystone v sci-fi seriálu CAPRICA.

Už ve svých dvou letech se začala učit tančit a zpívat. V osmi letech byla pověřena dělat interview mezi kreslenými filmy na WB Television Network. Její televizní debut přišel v devíti letech, kdy hostovala v klubu Kids WB. V menších rolích se objevila např. v JAG, RODINNÁ VÁLKA, ARRESTED DEVELOPMENT, AMERICAN HORROR STORY. V hlavních rolích účinkuje v již zmíněném seriálu CAPRICA a seriálu HUSBANDS, kde ztvárňuje postavu Haley.

V roce 2010 byla vyhlášena za dívku časopisu Maxim. A neradno si s touhle herečkou zahrávat, poněvadž vlastní černý pásek v taekwondu.

Mrs.Blue

Herecká filmografie

Filmy

2018 Step Sisters
2017 Show Business
2016 Car Dogs
Outlaw
2015 The Pinhole Affect
2013 Moment, The
2012 A Green Story
American Horror House (TV film)
Playback
2004 Uvidíme na žíněnce (TV film)
2003 Newton (TV film)
2000 Bláznivý únos
1999 Žít (TV film)

TV seriály

2020 Batwoman (TV seriál)
Grinning from Ear to Ear (S01E14)
2017 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Prototyp emočního detektoru (S10E14)
2016 Lucifer (TV seriál)
Taťka (S01E10)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Nástrahy degustace (S09E22)
Rozčarování z patentové smlouvy (S09E18)
Valentýnské extempore (S09E15)
další epizody (4)
2015 The Fosters (TV seriál)
Idyllwild (S03E09)
Daughters (S03E08)
Workaholics (TV seriál)
Dorm Daze (S05E01)
2014 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Těhule (S12E04)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Prasohlav (S01E06)
Halloween 2/2 (S01E05)
Husbands (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Stíny (S03E09)
2010 Caprica (TV seriál)
Apotheosis (E18)
Here Be Dragons (E17)
The Heavens Will Rise (E16)
další epizody (15)
2009 Caprica (TV seriál)
Pilot (E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Dál, dál, dál (S09E16)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Turek (S01E03)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Santa Claus na blátě (S03E09)
2005 Rodinná válka (TV seriál)
The Bigger They Come (S01E06)
2004 Arrested Development (TV seriál)
Let 'Em Eat Cake (S01E22)
JAG (TV seriál)
Návrat domů (S09E21)
2001 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Malcolm's Girlfriend (S03E04)
2000 Báječní Stevensovi (TV seriál)
1999 Popular (TV seriál)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Pevné spojení (S05E06)

Dokumentární

2012 Syfy 20th Anniversary Special (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1999 Žít (TV film)

Host

TV pořady

2005 Attack of the Show! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce