foto

Alessandra Torresani

  • nar. 29.5.1987 (30 let)
    Palo Alto, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Alessandra Olivia Toreson je americká herečka nejznámější díky ztvárnění Zoe Graystone v sci-fi seriálu CAPRICA.

Už ve svých dvou letech se začala učit tančit a zpívat. V osmi letech byla pověřena dělat interview mezi kreslenými filmy na WB Television Network. Její televizní debut přišel v devíti letech, kdy hostovala v klubu Kids WB. V menších rolích se objevila např. v JAG, RODINNÁ VÁLKA, ARRESTED DEVELOPMENT, AMERICAN HORROR STORY. V hlavních rolích účinkuje v již zmíněném seriálu CAPRICA a seriálu HUSBANDS, kde ztvárňuje postavu Haley.

V roce 2010 byla vyhlášena za dívku časopisu Maxim. A neradno si s touhle herečkou zahrávat, poněvadž vlastní černý pásek v taekwondu.

Mrs.Blue

Herecká filmografie

Filmy

2018 Step Sisters
2017 Show Business
2016 Car Dogs
Outlaw
2015 The Pinhole Affect
2013 Moment, The
2012 A Green Story
American Horror House (TV film)
Playback
2004 Uvidíme na žíněnce (TV film)
2003 Newton (TV film)
2000 Bláznivý únos
1999 Žít (TV film)

TV seriály

2017 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Prototyp emočního detektoru (S10E14)
2016 Lucifer (TV seriál)
Pops (S01E10)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Nástrahy degustace (S09E22)
Rozčarování z patentové smlouvy (S09E18)
Valentýnské extempore (S09E15)
další epizody (4)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Prasohlav (S01E06)
Halloween 2/2 (S01E05)
Husbands (TV seriál)
2010 Caprica (TV seriál)
Apotheosis (E18)
Here Be Dragons (E17)
The Heavens Will Rise (E16)
další epizody (15)
2009 Caprica (TV seriál)
Pilot (E01)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Santa Claus na blátě (S03E09)
2005 Rodinná válka (TV seriál)
2004 JAG (TV seriál)
Návrat domů (S09E21)
2003 Arrested Development (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Báječní Stevensovi (TV seriál)
Popular (TV seriál)

Dokumentární

2012 Syfy 20th Anniversary Special (TV film)

TV pořady

2005 Attack of the Show! (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1999 Žít (TV film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace