foto

Karin Haydu

  • nar. 7.4.1977 (41 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Herečka a moderátorka Karin Haydu sa narodila v Bratislave a už počas štúdia na Konzervatóriu ju diváci v mladučkom veku, ako pätnásťročnú, mohli vidieť v televíznej inscenácii Hviezdoslavovej drámy Herodes a Herodias. V Bratislave tiež vyštudovala Vysokú školu múzických umení. Neskôr sa objavila vo filme Juraja Jakubiska Lepšie je byť bohatý a zdravý ako chudobný a chorý.

V ostatnom období hrala v Slovenskom národnom divadle a v divadle West. No diváci ju mohli vidieť tiež v Divadle Pavla Országha Hviezdoslava v hre Mizantrop, v divadle Astorka Korzo '90 v hre Kupec benátsky a v bratislavskom Istropolise si zahrala v úspešnom muzikáli Dracula. Verejnosť si ju však pamätá hlavne z televíznych obrazoviek a to vďaka jej šarmu a nevšedne exotickému zjavu. Deväť rokov sa spolupodieľala na výrobe relácie Čo dokáže ulica s Elenou Vacvalovou a Oliverom Andrásym. Blysla sa tiež v relácii Apropo TV, kde vystupovala spolu s legendárnymi Jarom Filipom a Stanom Radičom. Moderovala divácky úspešnú reality show Vyvolení 2. Účinkovala aj v seriáli Panelák, kde si zahrala bývalú manželku po boku Alexandra Bártu. Prezentovala sa tiež ako skvelá amatérska tanečnica či krasokorčuliarka v show Let's Dance a Hviezdy na ľade. Je rozvedená s Petrom Antovszkým, s ktorým má dcérku Vanessu. Žije v Bratislave.

Patrik "Patrik200s" x

Herecká filmografie

Filmy

1996 Herodes a Herodias (TV film)
1994 Na krásnom modrom Dunaji
1993 Muzikál
1992 Lepší je být bohatý a zdravý než chudý a nemocný

TV seriály

2015 Kukučka (TV seriál)
2014 Superhrdinovia (TV seriál)
Signál (E05)
2013 Chlapi neplačú (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Policajti z centra (TV seriál)
Smrt modelky (E02)
2011 Hoď svišťom (TV seriál)
2008 Panelák (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

TV pořady

2019 Krištáľové krídlo (TV pořad) - mod.
2014 Chart Show (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
Naši ma zabijú (TV pořad)
Slávik 2012 (TV pořad)
2012 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Slávik 2011 (TV pořad)
2011 Let‘s Silvester 2011 (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)
2008 Mojito (TV pořad)
2006 Hviezdy na ľade (TV pořad)
1994 Apropo TV (TV pořad)
1993 Čo dokáže ulica (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace