foto

Anita Barone

  • nar. 25.9.1964 (54 let)
    Saint Louis, Missouri, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Anita Barone sa narodila v St. Louis, Missouri. Zahrala si v prvých epizódach Priateľov ako ex-manželka Rossa, Carol Willick, neskôr však od tejto úlohy odstúpila a začala sa venovať roliam na plný úväzok. Začala prvú sezónu v Jeff Foxworthy Show a v úspešnom televíznom sitcome The War at Home. V roku 2000 tiež hrala v situačnej komédii Daddio.

Medzi jej ďalšie televízne úlohy patria Curb Your Enthusiasm, Quantum Leap, Empty Nest, Chicago Hope, Castle, Do Not Disturb, Ally McBeal, Caroline in the City, Party of Five and The Larry Sanders Show. V roku 2010 začala svoju periodickú rolu v sitcome TV stanice Disney Shake It Up ako dôstojník Georgia Jones.

Anita je ženatá s Matthewom Glaveom, s ktorým má dve dcéry, Madeline a Roxanne.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2004 Paradise (TV film)
2003 Poslední sázka
2002 Buttleman
1999 Tři jsou víc než dva
1997 Critics and Other Freaks
Prostě piš
Running Time
Snít mezi rybami
1996 Just Friends
1995 Vládce podsvětí
Wounded Heart (TV film)
1991 Ricochet: Odražená střela
1987 Vraždy s růžencem

TV seriály

2019 A Million Little Things (TV seriál)
Goodbye (S01E17)
2016 The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Book Club (S01E08)
2014 Growing Up Fisher (TV seriál)
Growing Up Fairbanks (E13)
2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Přijďte k nám na večeři (S07E23)
2010 Famílie (TV seriál)
Na parket! (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Upíří víkend (S02E06)
Larry, kroť se (TV seriál)
Denise Handicapped (S07E05)
2008 Do Not Disturb (TV seriál)
2007 Rodinná válka (TV seriál)
The Graduate (S02E22)
A Bitter Pill to Swallow (S02E21)
The War of the Golds (S02E20)
další epizody (12)
2006 Rodinná válka (TV seriál)
Love Is Blind (S02E10)
Cork Screwed! (S02E09)
Gaza Strip (S02E08)
další epizody (22)
2005 Rodinná válka (TV seriál)
Breaking Up Is Hard to Do (S01E10)
Dave Get Your Gun (S01E09)
The Empire Spanks Back (S01E08)
další epizody (10)
2001 Ally McBealová (TV seriál)
Strach z flirtování (S05E04)
2000 Daddio (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Varování / Autobusová zastávka / První pomoc / Ochránce / Dárek (S02E13)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Broken Hearts (S04E12)
1997 Life... and Stuff (TV seriál)
1996 Public Morals (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Pointman (TV seriál)
The Jeff Foxworthy Show (TV seriál)
1994 Přátelé (TV seriál)
Složité vztahy (S01E02)
Správná pětka (TV seriál)
1993 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Shoes (S04E16)
1990 Carol & Company (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)

TV pořady

2012 TMI Hollywood (TV pořad)
1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace