foto

George R. Robertson

  • nar. 20.4.1933 (84 let)
    Brampton, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Od kolébky do hrobu (TV film)
2012 Still Mine
2010 Neděle u Tiffanyho (TV film)
2006 Po stopách 11. září (TV film)
2003 Akta Pentagon (TV film)
Americký princ JFK Jr. (TV film)
2002 Ponížení (TV film)
2001 Dvojí život mého muže (TV film)
1997 Lies He Told (TV film)
Vražda v Bílém domě
1996 Double Jeopardy (TV film)
Kluci ze sousedství (TV film)
Kolik váží duše (TV film)
Vánoční příběh (TV film)
1995 Banda na výletě
Silence of Adultery, The (TV film)
Tanec v temnotách (TV film)
1994 Danielle Steel: Srdce si nedá poroučet (TV film)
1993 Shattered Trust: The Shari Karney Story (TV film)
1992 Devlin (TV film)
Dobrý boj (TV film)
Šéf (TV film)
1991 Amérique en otage, L' (TV film)
JFK
Podvedená
1990 Hitler's Daughter (TV film)
1989 Den první (TV film)
Malé oběti (TV film)
Policejní akademie 6: Město v obležení
1988 Policejní akademie 5: Nasazení: Miami Beach
Shades of Love: Sunset Court (TV film)
1987 Policejní akademie 4: Občanská patrola
1986 Policejní akademie 3
The High Price of Passion (TV film)
1985 Policejní akademie 2
1984 Policejní akademie
1982 Vražedná linka
1981 Amatér
Escape from Iran: The Canadian Caper (TV film)
1980 F.D.R.: The Last Year (TV film)
1979 Norma Rae
1975 Canary, The (TV film)
1974 Deedee (TV film)
1973 Paperback Hero
U-Turn
1970 Letiště
1969 Zajati vesmírem
1968 Rosemary má děťátko

TV seriály

2010 Městečko Haven (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Leap Years (TV seriál)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
1995 The Great Defender (TV seriál)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1988 Válka světů (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1985 Evergreen (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
1974 House of Pride (TV seriál)
1972 Cool Million (TV seriál)
1971 Dr. Simon Locke (TV seriál)
1970 Most Deadly Game, The (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)

Dokumentární

1995 Hirošima (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace