foto

Clive Thomasson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2011 Poe (TV film) - set dekoratér
Sharpay a její báječné dobrodružství (TV film) - set dekoratér
2010 Kick-Ass - set dekoratér
Repo Men - set dekoratér
2008 Rocker - set dekoratér
Zatmění slunce (TV film) - set dekoratér
2007 Říše hraček - set dekoratér
2006 Muž roku - set dekoratér
Zoom: Akademie pro superhrdiny - set dekoratér
2005 Temné vody - set dekoratér
The Prize Winner of Defiance, Ohio - set dekoratér
Čtyři bratři - set dekoratér
2004 Zpověď královny střední školy - set dekoratér
Životy svatých (TV film) - set dekoratér
2003 Neprůstřelný mnich - set dekoratér
Padlý anděl (TV film) - set dekoratér
2002 Bratrstvo černé pracky - set dekoratér
John Q. - set dekoratér
Pavouk - set dekoratér
2001 Jason X - set dekoratér
2000 Lebky - set dekoratér
Záhadné zmizení (TV film) - set dekoratér
1999 Bláznivá runway - set dekoratér
Malé hříchy (TV film) - set dekoratér
Malé životní zápasy (TV film) - set dekoratér
1998 Blues Brothers 2000 - set dekoratér
1995 Dobrodružství malé pandy - set dekoratér

TV seriály

2019 Kravaťáci (TV seriál)
Scenic Route (S09E07)
Whatever It Takes (S09E06)
If the Shoe Fits (S09E05)
další epizody (13)
2018 Kravaťáci (TV seriál)
Managing Partner (S08E10)
Motion to Delay (S08E09)
Coral Gables (S08E08)
další epizody (13)
2017 Kravaťáci (TV seriál)
Donna (S07E10)
Shame (S07E09)
100 (S07E08)
další epizody (15)
2016 Kravaťáci (TV seriál)
P.S.L. (S06E10)
The Hand That Feeds You (S06E09)
Borrowed Time (S06E08)
další epizody (15)
2015 Kravaťáci (TV seriál)
Mea Culpa (S05E08)
Denial (S05E01)
Víc než hezká tvář (S04E16)
další epizody (8)
2014 Kravaťáci (TV seriál) - scénografie, set dekoratér
Gladiátoři (S04E10)
Odchod (S04E09)
Slabiny (S04E08)
další epizody (16)
2013 Kravaťáci (TV seriál) - set dekoratér
Zůstaň (S03E10) - set dekoratér
Zlá víra (S03E09) - set dekoratér
Koncovka (S03E08) - set dekoratér
další epizody (16)
2012 Kravaťáci (TV seriál) - set dekoratér
V poslední chvíli (S02E10) - set dekoratér
Nečekaný obrat (S02E09) - set dekoratér
Zpátky do minulosti (S02E08) - set dekoratér
další epizody (10)
2011 Kravaťáci (TV seriál) - set dekoratér
Tvrdý souboj (S01E12) - set dekoratér
Pravidla hry (S01E11) - set dekoratér
Fiktivní společnost (S01E10) - set dekoratér
další epizody (11)
Lovci lebek (TV seriál) - set dekoratér
Where in the World Is Carmen Vega (S01E13) - set dekoratér
There Are Rules (S01E12) - set dekoratér
Off the Beaten Path (S01E11) - set dekoratér
další epizody (12)
Výjimeční (TV seriál) - set dekoratér
Hicks (S01E01) - set dekoratér
2010 Happy Town (TV seriál) - set dekoratér
Blame It on Rio Bravo (E08) - set dekoratér
Dallas Alice Doesn't Live Here Anymore (E07) - set dekoratér
Questions and Antlers (E06) - set dekoratér
další epizody (8)
Nikita (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (S01E01) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky