Reklama

Reklama

Zoom: Akademie pro superhrdiny

  • USA Zoom (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Před mnoha lety sponzorovala americká armáda tým superhrdinů, který bojoval proti zlu. V jeho čele stáli Jack Shepard, známý jako super rychlý Kapitán Zoom, a jeho bratr Connor jako Concussion. Během pokusu znásobit jejich schopnosti, kdy byli vystaveni paprskům Gamma 13., se Concussion stal silnějším, současně se však obrátil proti svým kolegům. Všechny je zabil a napadl i bratra. Boj skončil explozí, během níž Zoom ztratil své schopnosti a jeho bratr byl vržen do jiné dimenze. O třicet let později zjistí doktor Grant, vedoucí projektu, že se Concussion vrací. Generál Larraby rozhodne o vytvoření nového týmu. Grant donutí zahořklého Jacka, aby se k projektu přidal jako poradce a instruktor. Jenže sestavit tým nebude tak snadné, protože mladí adepti na superhrdiny mají schopnosti spíš kuriózní než užitečné. Nakonec se členy stanou sedmnáctiletý Dylan West, který dokáže být neviditelný, šestnáctiletá Summer Jonesová s telekinetickými schopnostmi a dvanáctiletý Tucker William, jenž dokáže zvětšit libovolnou část těla. Výcvik postupuje stále rychleji a vyjde najevo, že Dylan je jasnozřivý. Díky tomu dokáže odhalit fakt, že jsou pro generála Larrabyho jen návnadou k odlákání Concussionovy pozornosti. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Není to tak extrémně špatné, jak líčí zdejší hodnocení, ale zdaleka ne dobré. Je to ten typ nenáročného, bezduchého filmu, jaký poběží o sobotním dopoledni po boku Spy Kids v rámci programu pro děti. Celé to držel nad vodou leda sympaťák Tim Allen, zbytek se potýkal leda plytkým výcvikem čtyř superhrdinů, jejichž schopnosti se v podstatě vůbec nezužitkovaly - leda ve finálním souboji a ani tak to nebyla žádná hitparáda. A když už by přišla nějaká zajímavější dějová linka, konkrétně ohledně Zoomova bratra co sešel na scestí, zabil to opět důraz na jednoduchost. Škoda. /// Viděno na Film+ s českým dabingem. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Předně si myslím, že je to film určený pro děti a taky že se jedná o parodii na komixy a různé filmové superhrdiny. Oceňuji zajímavý nápad. Jako nedostatek beru herecké obsazení, i když komik v hlavní roli vysloužilého hrdiny je v parodii namístě. Možná by byl věrohodnější akční veterán Willis nebo Stallone. K tomu bych přidala nedostatečné využití dnes běžných počítačových triků a vizuálních efektů. Dívala jsem se s malou vnučkou a docela jsme se bavily. ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Zinfantilnení X-meni vykradnutí materskou superškolkou pre problémových adolescentov, zabalení do sopľovej gule plnej srdcervúcich posolstiev a prdiacich gagov. Že "byť iný" sa nehovorí, priaťestvo je nadovšetko, a že pod najhrubšími dioptriami sa skrýva kráska, musí pochopiť každé 6-ročné decko, ktoré bude u znechutených rodičov po projekcii škemrať o figurku vyslužilého kapitána Zooma. Film je svojim prístupom k divákovi, (logikou, dialógmi a štýlom humoru) naladený na vekovú kategóriu under 9, čoho následkom sú znechutené dojmy (okolo 15%) každého, kto nieje v kine prvý krát. Superteletubies! ()

katasta 

všechny recenze uživatele

Hodně nepovedená komedie, která je založená jen na sledu ukázek schopností jednotlivých postav, bez jakéhokoli propojení, hereckých výkonů, dobrého scénáře či čehokoli jiného co by v dobrém filmu nemělo chybět. Je to naprosto o ničem, a jednu hvězdu dávám za pár světlých momentů, kterým se dalo i zasmát. ()

Georgeo2 

všechny recenze uživatele

Pokial ste uplny komiksovy maniak, tak na prvych miestach musia byt filmy ako X-meni, Spider-man, Superman a pod...No este raz, pokial ste uplny komiksovy maniak, tak sa vam pacia aj filmy ako My super ex-girlfriend tak aj Skola superhrdinov a tak aj Zoom...Kaslat na velmi zle vykony Tima ci Chevyho(na ktoreho som sa po rokoch doslova tesil), kaslat aj na totalne stupidne sceny ci scenar.... Pokial si uvedomite ze tento film je hlavne pre deti - 50% ako vysitych! ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Kingmanu v Arizoně v USA a v Torontu v Kanadě. (rafix)

Reklama

Reklama