Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jessica a Rachel se v Baileyho případu odhodlají k zoufalému kroku. Louis a Tara se musí rozhodnout, jak dál. Harvey a Mike se soustředí na dohodu s Jill a Kevinem. (Netflix)

Recenze (4)

tuntavala 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeff: "Jessica Pearsonova u soudu. To jsem uz dlouho nevidel." Jessica: "Rada se cas od casu vracim do ringu." Jeff: "Ktere spolecnosti dnes budes spojovat? BM steel a Global neco?" Jessica: "To bylo v utery. Dnes chci zachranit zivot jednomu muzi. Vzali jsme si projekt "Nevinnost"." Jeff: "Projekt "Nevinnost? Takhle se snazis ocistit jme sve firmy?" Jessica: "Snazim se dosahnout spravedlnosti a, kdyz tim ocistim jmeno sve firmy, bude to jen dobre." Jeff: "Fajn." Jessica: "Jak se mas, Jeffe?" Jeff: "Celkem dobre." Jessica: "Vim, ze jsem ti slibila, ze se ozvu, az to vsechno utichne, ale chci, aby si vedel..." Jeff: " Je to v poradku, Jessico. Chapu to." Jessica: "Ne, stale mame problemy, Jeff. Neskoncilo to." Jeff: "Tobe jde skutecne o ziskani dobreho jmena, vsak?" Jessica: "Ano." Jeff: "Rad jsem te videl, Jessico." Jessica: "Ja tebe taky, Jeffe." ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobně jako u předchozího dílu se jednalo o velmi dobře vystavěnou epizodu a pět hvězdiček jsem udělil i přes určité výhrady. Dějová linie se záchranou odsouzence na smrt by mi přišla mnohem zajímavější, kdyby tak zoufale průhledně neútočila na city. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama