foto

Albert Hall

  • nar. 10.11.1937 (81 let)
    Brighton, Alabama, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Na rozcestí
2007 Honeydripper
Lovci pokladů: Kniha tajemství
2002 Cesta do války (TV film)
2001 Ali
2000 Getting Away with Murder: The JonBenet Ramsey Mystery (TV film)
1999 Cena za život (TV film)
1998 Anarchy TV
Milovaná
Příběh Tigera Woodse (TV film)
1996 Dlouhá jízda
Jimi
Mrazivé rovnice (TV film)
Odvaha pod palbou
Velký švindl
1995 Major Payne
Ďábel v modrém
1993 Danielle Steel: Hvězda (TV film)
Objev roku
1992 Malcolm X
1991 Boys, The (TV film)
Separate But Equal (TV film)
1989 Báječní Bakerovi hoši
Hrací skříňka
1988 Hořící kříže
1987 Uncle Tom's Cabin (TV film)
1985 Dlouhé horké léto (TV film)
Grázl
Midas Valley (TV film)
1984 Night They Saved Christmas, The (TV film)
1981 The Sophisticated Gents (TV film)
1980 Guyana Tragedy: The Story of Jim Jones (TV film)
1979 Apokalypsa
1976 Leadbelly
1975 If You Give a Dance, You Gotta Pay the Band (TV film)
1974 Willie Dynamite
1970 Bavlna v Harlemu

TV seriály

2010 Private Practice (TV seriál)
In or Out (S04E05)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
2006 Povolání: Zloděj (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Veterinář (S02E23)
Pohotovost (TV seriál)
Mít koho milovat (S13E03)
2005 V utajení (TV seriál)
Intramural (S01E08)
Al-Faitha (S01E01)
Zjevení (TV seriál)
2004 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (S03E14)
Day 3: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (S03E13)
Day 3: 11:00 p.m.-12:00 a.m. (S03E11)
další epizody (4)
2002 Half & Half (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Já a mé druhé já (S05E21)
Už žádných obětí pro lásku (S05E20)
Tom Dooley (S05E18)
další epizody (13)
2001 Ally McBealová (TV seriál)
Tísňové volání (S05E07)
Ztráty a nálezy (S05E06)
Chci lásku (S05E05)
další epizody (17)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Vánoce přicházejí (S04E06)
Poslední panna (S04E05)
Bez záchranné sítě (S04E04)
další epizody (11)
1999 Ally McBealová (TV seriál)
Zachraňte Santa Clause! (S03E07)
Myčka (S03E01)
Iluze lásky (S02E22)
další epizody (7)
1998 Lovec z podsvětí (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Večírek (S02E04)
Koně se také jedí (S02E02)
Báječné časy (S01E23)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Lazarus Man, The (TV seriál)
Swift Justice (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1991 Roc (TV seriál)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Past (S03E06)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
Půlnoční linka (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Robert Kennedy & His Times (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
1983 Ryan's Four (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1979 Kořeny (TV seriál)
1976 M*A*S*H (TV seriál)
Probuzení (S04E24)
1973 Kojak (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

1991 Srdce temnoty: režisérská apokalypsa
1979 The Bermuda Triangle

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace