foto

Jarmila Vlčková

  • nar. 1953
    Tábor, Československo

Biografie

Tato herečka se narodila roku 1953. Již 30 let ji můžeme vidět na divadelních prknech. V mládí vystudovala DAMU. V dnešní době pracuje na volné noze a je majitelkou divadla U staré herečky. Je rozvedená a má dceru Janu. Zahrála si i v seriálu RODINNÁ POUTA.

David "DivX" Ignác

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jan Palach
2010 Bludičky (TV film)
1998 Postel

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Léčba prací (S03E10)
2016 Modré stíny (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Tvrdší než diamant (S01E06)
2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Nehoda paní učitelky (E03)
Policie Modrava (TV seriál)
Blondýnka na hřbitově (S01E14)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Rozčtvrcená (S01E01)
Doktoři z Počátků (TV seriál)
Ženské války (S03E23)
Malé velké bílé lži (S03E22)
Soudy a předsudky (S03E21)
další epizody (10)
Nevinné lži (TV seriál)
Moje pravda (S02E04)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2010 Vyprávěj (TV seriál)
Bytové divadlo (S02E11)
2005 Ulice (TV seriál)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)

Divadelní záznam

1991 Drak na Chmelnici (divadelní záznam)
1987 Prodaná nevěsta (divadelní záznam)
1984 Zlatovláska (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky