foto

Nicole Oliver

  • nar. 22.2.1970 (50 let)
    Ottawa, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 My Little Pony: Equestria Girls - O prázninách to rozbalíme (TV film)
Phil
Picture a Perfect Christmas (TV film)
2018 Christmas on Holly Lane (TV film)
My Little Pony Equestria Girls - Zapomenuté přátelství
2017 (Ne)obyčejný kluk
Britney Ever After (TV film)
My Little Pony Film
2016 Ghost Patrol (TV film)
Marrying the Family
Skutečné vraždy: Tři ložnice a jedno tělo (TV film)
2015 A Gift Wrapped Christmas (TV film)
Barbie Rock’n Royals
My Little Pony: Equestria Girls – Hry přátelství
2014 Lonesome Dove Church
My Little Pony: Equestria Girls II
Tom a Jerry: Myší starosti
Trunk: The Movie
2013 Leap 4 Your Life
My Little Pony: Equestria Girls
Sara Solves It (TV film)
The Princess Twins of Legendale
Vánoční ozdoba (TV film)
2012 Mateřská posedlost (TV film)
Woodcarver, The
2011 Adopce smrti (TV film)
Barbie: Tajemství víl
Nevinný (TV film)
2010 Barbie - Příběh mořské panny
Barbie a Kouzelný módní salón
Max Steel vs The Toxic Legion (TV film)
Sedm smrtelných hříchů (TV film)
2009 Barbie a Tři Mušketýři
Max Steel vs. The Mutant Menace (TV film)
2008 Barbie a Diamantový zámek
Barbie: Motýlí víla
Hodiny beznaděje (TV film)
Následníci mstitelů - hrdinové zítřka
2007 Mosaic
2006 Barbie a 12 tančících princezen
Barbie mořská víla
Foursome, The
2005 Polly Pocket 2: Cool at the Pocket Plaza (TV film)
2004 Láska v přímém přenosu (TV film)
2003 Barbie z Labutího jezera
2000 Mlčící střelec

TV seriály

2020 Hatchimals: Adventures in Hatchtopia (TV seriál)
2019 Unspeakable (TV seriál)
Unsafe (1985–1988) (E04)
Superpříšerky (TV seriál)
Zlobr ve Vidlíkově (S03E06)
Zelená zlostí / Jejda, zmenšili jsme auta (S03E05)
Pořádné představení (S03E04)
další epizody (6)
2018 NarcoLeap (TV seriál)
Superpříšerky (TV seriál)
Grrbus, školní autobus / Noční žrout (S02E06)
Bez měsíce / Problémy s hlídáním příšerek (S02E05)
Výměna superschopností / Miluj svoji příšerku (S02E04)
další epizody (6)
2017 Lego Elves: Secrets of Elvendale (TV seriál)
Superpříšerky (TV seriál)
Neschovávej se za masku / Maškarní rej (S01E10)
Pizza pro všechny / Falešný poplach (S01E09)
Opakování je matka moudrosti / Henri v botách (S01E08)
další epizody (10)
2016 Beat Bugs (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Broken Hearts (S04E16)
2015 Nexo Knights (TV seriál)
Star Wars: Příběhy Droidů (TV seriál)
Výprava do Mos Eisley (E03)
2014 Jak přežít rozvod (TV seriál)
2013 Darebák (TV seriál)
Fireball (S01E02)
Max Steel (TV seriál)
Packages from Planet X (TV seriál)
Seed (TV seriál)
Ultimate Wolverine vs. Hulk (TV seriál)
2012 Pet šhopáci (TV seriál)
Pirate Express (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Repo Man (S07E15)
2011 Superbook (TV seriál)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Můj malý Pony: Přátelství je magické (TV seriál)
2008 Stone Age (TV seriál)
2007 Storm Hawks (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Lupičská ukolébavka (S02E08)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Léčba nudou (S01E07)
2001 Ultimate Book of Spells (TV seriál)
2000 Krajní meze (TV seriál)
Soudný den (S06E01)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)
Mezi světlem a tmou (S01E04)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Postup (S02E06)
Milénium (TV seriál)
Covenant (S01E16)
1996 Krajní meze (TV seriál)
Deprogramátoři (S02E16)