foto

Nicole Oliver

  • nar. 22.2.1970 (47 let)
    Ottawa, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 My Little Pony Film
2016 Three Bedrooms, One Corpse: An Aurora Teagarden Mystery (TV film)
2015 A Gift Wrapped Christmas (TV film)
Barbie Rock’n Royals
My Little Pony: Equestria Girls – Hry přátelství
2014 Lonesome Dove Church
My Little Pony: Equestria Girls II
Trunk: The Movie
2013 Leap 4 Your Life
My Little Pony: Equestria Girls
Sara Solves It (TV film)
The Princess Twins of Legendale
Vánoční ozdoba (TV film)
2012 Taken Back: Finding Haley (TV film)
Woodcarver, The
2011 Adopce smrti (TV film)
Barbie: Tajemství víl
Nevinný (TV film)
2010 Barbie a Kouzelný módní salón
Barbie - Příběh mořské panny
Max Steel vs The Toxic Legion (TV film)
Sedm smrtelných hříchů (TV film)
2009 Barbie a Tři Mušketýři
Max Steel vs. The Mutant Menace (TV film)
2008 Barbie a Diamantový zámek
Barbie: Motýlí víla
Hodiny beznaděje (TV film)
Následníci mstitelů - hrdinové zítřka
2007 Mosaic
2006 Barbie a 12 tančících princezen
Barbie mořská víla
Foursome, The
2004 Láska v přímém přenosu (TV film)
2003 Barbie z Labutího jezera
2000 Mlčící střelec

TV seriály

2016 Arrow (TV seriál)
Broken Hearts (S04E16)
2015 Nexo Knights (TV seriál)
2014 Jak přežít rozvod (TV seriál)
2013 Max Steel (TV seriál)
Seed (TV seriál)
Ultimate Wolverine vs. Hulk (TV seriál)
2012 Lovci duchů (TV seriál)
Repo Man (S07E15)
Pet šhopáci (TV seriál)
Pirate Express (TV seriál)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Můj malý Pony: Přátelství je magické (TV seriál)
2007 Storm Hawks (TV seriál)
2001 Ultimate Book of Spells (TV seriál)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)
Mezi světlem a tmou (S01E04)
Milénium (TV seriál)
Covenant (S01E16)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace