Reklama

Reklama

Jezero vs. Anakonda

  • USA Lake Placid vs. Anaconda (více)
Trailer

Obrovský krokodíl ohrozuje obyvateľov Lake Placid z jednej strany, z druhej obrovská zmutovaná anakonda. Miestny šerif musí nájsť spôsob, ako zničiť tieto dve príšery skôr, ako zabijú celé mesto. (TV Markíza)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Ale houby! Nechci bejt v potravním řetězci.“ Konečně zvířecí béčko, které pobaví! K tomuto filmu mě nalákalo jméno Corina Nemece, který se dokáže pořádně odvázat. Tady plnil svou roli biologického experta jen průměrně. Veškerou zábavu zde má na starost banda tupých děvčat z jakéhosi studentského spolku, a především pak jejich vůdkyně, tupá blondýna, a pak hlavně souboje anakond s krokodýly. Jejich nápaditost je značná a já dostal, co jsem očekával. Český dabing je dobrý a nabízí pár pěkných hlášek. Celkově vzato se jedná o svěží závan mezi zvířecí béčka, na ty nejlepší však zdaleka nemá. ()

Guran odpad!

všechny recenze uživatele

Robert Englund už po natočení své životní role Freddyho Kruegera přešel do béčkové kategorie. Jeho poslední film, kde hrál mini zápornou roli ho nikterakt nevyzdvihne a pro mně navždy zůstane hereckým břídilem. Tento film je hloupý už od samého začátku. Ke scénáři je zbytečné se vyjadřovat, poněvadž je to jedno větší klišé vedle druhého. Efekty jsou legrační, charaktery postav předvídatelné, hudba příšerná a herci slouží jenom jako kořist pro hady a kdokouše. Nastává jen soutěž o to, která z těch krásných žen to schytá, jako poslední. Pěkné holky v plavkách by stály za bod, ale film má tak hloupé zápory, že ani tu hvězdičku za ty holčiny dát prostě nemůžu. Odpad žánru svého žánru a výsměch pro trikově dech beroucí filmy. Já myslím, že Spielberg to může brát jako parodii na sebe samého. Film se snaží nalákat diváky svými sexuálními scénami a holkami v plavkách, nikoli svou vizuelní stránkou, což i chápu. Naprostý zhovadělost na kterou jsem se mrknul jen proto, že jsem už dlouho neviděl žádný odpadový snímek. Na tento film jsem se díval s tím účelem, že mu dám stejně hodnocení odpad a nemýlil jsem se. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Počas nelegálneho biologického experimentu utiekli z tajného laboratória dvaja zmutovaní predátori. Agresívny krokodíl a obrovská anakonda. Samozrejme, že ihneď začnú ohrozovať nič netušiacich občanov a turistov pri Čiernom jazere. Je to nízkorozpočtový brak s hlúpym scénarom, mizernými digitálnymi trikmi a príšernými hercami. V jednej z úloh sa objavil i Robert Englund. Je smutné vidieť predstaviteľa legendárneho Freddy Kruegera v takejto sračke. Pán Englund padol na úplne dno. * ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Krokakondy? Tak to mě... V páté části se vrací nejen Reba (Y. Butlerová) - již potřetí, ale i nezničitelný Jim Bickerman (R. Englund), co vypadá, jako by se přikulhal od Pirátů z Karibiku. Prvním motivem je pochybný výzkum jakési korporace, co geneticky upravila anakondy a chtěla je použít ke zkřížení s DNA krokodýlů z Černého jezera. Samozřejmě výsledek je katastrofální. Druhým motivem je uječené a teprve budoucí studentské sesterstvo, anžto děvenky jedou na přijímač k sousednímu jezeru. Nu a jak se všechno pokazí, tak musí čelit nejen krokodýlům, ale i hadům. A pak jsou tu hledání, honičky a spousta mrtvol. Digitální efekty stále mizerné, byť o level lepší než v předchozím dílu. Jinak je tady opět vše, co minule, jen kamera je cudnější, tudíž obnažená prsa mimo kameru, ukousnuté hlavy mimo kameru, ale na krev a požírání nakonec dojde. Koho nakrknul některý z dílů 2 - 4, měl by se na tohle rozhodně vykašlat. ()

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

To byl paskvil, až se mi chce brečet. Ale... Bavil jsem se výborně. Všechny efekty jsou tak špatné, že by nebyly vhodné ani do videoklipu Ríši Krajča a to včetně samotných krokoušů, hadic a krokokond. Hrozný, ani takhle propracovaný scénář to nemůže zachránit. Všechno... opravdu všechno je tu tak špatně, že to do sebe tak zapadlo a zabavilo celou hodinu a půl. To je jasnej plnej počet. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Bulharsku. (Terva)

Reklama

Reklama