foto

Cody Kasch

  • nar. 21.8.1987 (33 let)
    Camarillo, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The 420 Movie: Mary & Jane
2015 Oro y Polvo
The Last Rescue
2011 Encore of Tony Duran, The
2010 Řetězová zpráva
2009 2 Bobs, The
2008 Azyl
1989 Behind God's Back

TV seriály

2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Dopis na rozloučenou (S07E15)
Stíny minulosti (S07E14)
Kam patřím (S07E12)
2009 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Reignites the Rivalry (S05E12)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Smrt a panna (S10E06)
2008 Myšlenky zločince (TV seriál)
Sloní paměť (S03E16)
2007 Side Order of Life (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Všechny ty maličkosti, co děláte spolu (S03E15)
Už si vzpomínám (S03E14)
Pojď si se mnou hrát (S03E13)
další epizody (4)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Vzpomínky 2/2 (S02E24)
Vzpomínky 1/2 (S02E23)
Nikdo není sám (S02E22)
další epizody (11)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat domů (S02E10)
Já mám tátu rád (S02E04)
Život jde dál (S02E01)
další epizody (10)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Árijské bratrstvo (S07E06)
2004 Phil of the Future (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Vrať se ke mně (S01E10)
V podezření (S01E09)
Vinni (S01E08)
další epizody (9)
2003 Out There (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
Haystack (S02E04)
2002 Family Affair (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Thirty-Five (S02E12)
2000 Normal, Ohio (TV seriál)
Ti druzí (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Death Penalties (S04E18)
Pohotovost (TV seriál)
Rodinné vazby (S06E10)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Host

TV pořady

1986 Oprah show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky