foto

Tomáš Racek

  • nar. 12.2.1974 (43 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Tři bratři
2013 Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů
2011 Saxána a Lexikon kouzel
V peřině
2010 Bludičky (TV film)
2005 Sametoví vrazi
2004 Bolero
2001 Z pekla štěstí 2
1997 Zvědavý osel (TV film)
1996 Prsten a řetěz (TV film)

TV seriály

2017 Bohéma (TV seriál)
Dvojí tváře (E06)
Vyhrát za každou cenu (E05)
A přece se točí (E04)
další epizody (4)
2016 Rapl (TV seriál)
Nástřel (S01E01)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Sanitka 2 (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2008 Ošklivka Katka (TV seriál)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Nevyznám se v tobě (S03E58)
Dítě na zkoušku (S03E43)
Srdeční záležitost (S03E39)
další epizody (4)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Poklad (S03E04)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
2001 Stříbrná paruka (TV seriál)
2000 Pra pra pra (TV seriál)
1999 Hříšní lidé města brněnského (TV seriál)

TV pořady

2016 Soudní síň (TV pořad)
1993 O poklad Anežky české (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace