foto

Barry Humphries

  • nar. 17.2.1934 (86 let)
    Kew, Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Show pro Sunny
2018 Terror Nullius - a.z.
2016 Naprosto dokonalé
2015 Mrkáček Bill
2014 Jack Irish: Dead Point (TV film)
2013 Justin: Jak se stát rytířem
2012 Kath & Kimderella
2009 Mary a Max
2007 Finding Nemo Submarine Voyage
2005 Celebrate 'Oliver!' (TV film)
Da Kath & Kim Code (TV film)
2003 Hledá se Nemo
2002 Nicholas Nickleby
2001 Night of a Thousand Faces (TV film)
1997 Spice World
Vítejte ve Woop Woop
1996 Muž v hlavní roli
1995 Napoleon
1994 Nehynoucí láska
Pterodactyl Woman from Beverly Hills
1989 A Night of Comic Relief 2 (TV film)
1987 Kvílení vlkodlaků III
Les Patterson Saves the World
1985 Dr. Fischer of Geneva (TV film)
1981 Shock Treatment
1978 Getting of Wisdom, The
Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
1975 Great McCarthy, The
Side by Side
1974 Barry McKenzie Holds His Own
Percyho možnosti
1972 The Adventures of Barry McKenzie
1968 Blaho paní Blossomové
1967 Okouzlený

TV seriály

2002 Ally McBealová (TV seriál)
Popojedem (S05E22)
Já a mé druhé já (S05E21)
Už žádných obětí pro lásku (S05E20)
další epizody (9)
2001 Ally McBealová (TV seriál)
Bezpečná vzdálenost (S05E03)
Soudkyně Ling (S05E02)
1997 Dame Edna Kisses It Better (TV seriál)
1991 Selling Hitler (TV seriál)
1972 Pebble Mill (TV seriál)
1967 Dee Time (TV seriál)
1966 The Late Show (TV seriál)
1965 Not Only... But Also (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)

Dokumentární

2019 Kouzelná Austrálie (TV seriál) - vyp.
2016 Dragged - a.z.
2013 Greatest Stand Up Comedians (TV film)
Last Impresario, The
Mel Brooks: Make a Noise (TV film)
2012 Raising the Curtain (TV seriál)
2011 Kangaroo Gang (TV film) - vyp.
2008 Kam se hrabe Hollywood
Man Inside Dame Edna, The (TV film)
2007 'Little Britain' Down Under (TV film)
100 Greatest Stand-Ups (TV film)
The Adventures of Bazza in Chunderland: The Making of 'The Adventures of Barry McKenzie'
2003 Barry Humphries Gives Us the Good Oil
Nicole Kidman: An American Cinematheque Tribute (TV film)
2002 Party at the Palace: The Queen's Concerts, Buckingham Palace (koncert)
The Jubilee Girl (TV film)
2000 Talk Show Story, The (TV seriál)
1998 A Royal Birthday Celebration (TV film)
1995 Heroes of Comedy (TV seriál)
The Celluloid Heroes (TV film)
1986 Story of English, The (TV seriál)
1974 Behind the Scenes Footage from Barry McKenzie Holds His Own
1970 The Naked Bunyip
1967 Omnibus (TV seriál)
1965 The Australian Londoners (TV film)

Divadelní záznam

1982 The Secret Policeman's Other Ball (divadelní záznam)
1976 Monty Python Meets Beyond the Fringe (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

1974 Barry McKenzie Holds His Own
1972 The Adventures of Barry McKenzie

TV seriály

1966 The Late Show (TV seriál)

TV pořady

2019 Dame Edna Rules the Waves (TV pořad)
2007 Dame Edna Treatment, The (TV pořad)
1984 Another Audience with Dame Edna Everage (TV pořad)
1980 An Audience with Dame Edna Everage (TV pořad)

Divadelní záznam

1976 Monty Python Meets Beyond the Fringe (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2019 Dame Edna Rules the Waves (TV pořad)
2013 The Great Comic Relief Bake Off (TV pořad)
2011 Adam Hills in Gordon St Tonight (TV pořad)
2007 Dame Edna Treatment, The (TV pořad)
The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
Spicks and Specks (TV pořad)
2004 The Tony Danza Show (TV pořad)
2003 QI (TV pořad)
Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
2000 Rove Live (TV pořad)
1999 ABC 2000: The Millennium (TV pořad)
Loose Women (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
Panel, The (TV pořad)
Roseanne Show, The (TV pořad)
1997 Comic Relief (TV pořad)
The View (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1992 Dame Edna's Neighbourhood Watch (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
This Hour Has 22 Minutes (TV pořad)
1991 Dame Edna's Hollywood (TV pořad)
1990 Tonight Live with Steve Vizard (TV pořad)
1989 The Late Show (TV pořad)
1988 Friday Night Live (TV pořad)
One More Audience with Dame Edna Everage (TV pořad)
This Morning (TV pořad)
1987 The Dame Edna Experience (TV pořad)
1986 Joan Rivers: Can We Talk? (TV pořad)
1984 Another Audience with Dame Edna Everage (TV pořad)
1980 An Audience with Dame Edna Everage (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1974 Barry McKenzie: Ogre or Ocker (TV pořad)
1968 Frost on Sunday (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky