foto

Alden Ehrenreich

  • nar. 22.11.1989 (30 let)
    Los Angeles, California, USA

Zajímavosti o tvůrci (11)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Solo: Star Wars Story
2017 Žlutí ptáci
2016 Ave, Caesar!
Pravidla neplatí
2015 Running Wild
2013 Jasmíniny slzy
Nádherné bytosti
Stoker
2011 Dentist, A
Twixt
2010 Odnikud někam
Ten Fingers
2009 Greased
Tetro
2008 Switcheroo!

TV seriály

2020 Brave New World (TV seriál)
Soma Red (E09)
Monogamy and Futility: Part 2 (E08)
Monogamy and Futility: Part 1 (E07)
další epizody (9)
2013 Lovci duchů (TV seriál) - a.z.
Clip Show (S08E22) - a.z.
2011 Lovci duchů (TV seriál) - a.z.
Slash Fiction (S07E06) - a.z.
2006 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Stavba na zabití: část 2 (S07E02)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Wendigo (S01E02)

Dokumentární

2013 Ta naše mládež

Host

TV pořady

2017 The IMDb Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce