foto

Aidan McArdle

  • nar. 1970
    Dublin, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nacido Rey
The Professor and the Madman
2018 Black 47
Seanie a Flo
Sonja
2017 Maigret a noc na křižovatce (TV film)
2016 Maigret a případ mrtvého muže (TV film)
Maigret klade past (TV film)
2015 How Was Your Day?
Wifey Redux
2013 The Borderlands
2011 3 fois 20 ans
Nebezpečná závěť (TV film)
2009 Morris: A Life with Bells On
2008 Vévodkyně
2006 Slečna Marplová: Zapomenutá vražda (TV film)
2004 Zakletá Ella

TV seriály

2020 The Trial of Christine Keeler (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
2019 The Trial of Christine Keeler (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Vražedná Mallorca (TV seriál)
Ex Factor (S01E10)
Mallorca's Most Wanted (S01E09)
Ranní smrt (S01E08)
další epizody (10)
Endeavour (TV seriál)
O hlavu kratší (S06E04)
Protiúder (TV seriál)
Epizoda 4 (S07E04)
Epizoda 3 (S07E03)
2018 Delicious (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Osmý smysl (TV seriál)
Amor Vincit Omnia (S02E12)
2017 Génius (TV seriál)
Kapitola desátá (S01E10)
Delicious (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
Osmý smysl (TV seriál)
I Have No Room In My Heart For Hate (S02E07)
Who Am I? (S02E02)
2016 Humans (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 3 (S02E03)
The Fall (TV seriál)
Peklo v něm (S03E04)
Brány světla (S03E03)
Neklidná jeho mysl (S03E02)
2015 Clean Break (TV seriál)
Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (9)
2014 Quirke (TV seriál)
Elegy for April (E03)
Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2013 Textilka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Tremors (S07E02)
Tracks (S07E01)
Hercule Poirot (TV seriál)
Opona - Poirotův poslední případ (S13E05)
2009 Casualty 1909 (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Garrowův zákon (TV seriál)
2008 Tajný deník call girl (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
2006 Osudová láska Jany Eyrové (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Afterlife (TV seriál)
Lullaby (S02E03)
2005 Báječní lidé (TV seriál)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
2003 The Afternoon Play (TV seriál)

Dokumentární

2010 Van Gogh: Příběh (TV film)
2005 Einsteinova velká myšlenka (TV film)