foto

Jayden Lund

  • nar. 18.12.1966 (52 let)
    Kansas City, Missouri, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bent
2017 The Best Thanksgiving Ever
2016 Kung Fu Panda: Secrets of the Scroll
2015 Beauty in the Broken
2011 And They're Off
Hop
2009 Informátor!
Inside the Box (TV film)
2008 Ruka mrtvého muže (TV film)
Žízeň po krvi (TV film)
2007 Alpha Mail
Alvin a Chipmunkové
Totally Baked: A Pot-U-Mentary
2006 Zdánlivě snadné
2005 Smrtící instinkt
2004 Crash
Slightly Thicker Than Water
The Last Run
2000 North Beach
1999 Game Day

TV seriály

2019 Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
I Can Work With You (S04E10)
2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Hen Begins (S02E09)
2016 Kings of Con (TV seriál)
Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
All Signs Point to Josh ... or Is It Josh's Friend? (S02E03)
When Will Josh See How Cool I Am? (S02E02)
2015 Superstore (TV seriál)
Shots and Salsa (S01E03)
Pomsta (TV seriál)
Plea (S04E22)
2014 Shameless (TV seriál)
A Jailbird, Invalid, Martyr, Cutter, Retard, and Parasitic Twin (S04E07)
2013 Mámou přes noc (TV seriál)
2011 Chirurgové (TV seriál)
Co to na těch mužích je (S08E04)
2009 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Skok (S04E24)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Zázraky (S03E20)
2007 Private Practice (TV seriál)
In Which Sam Gets Taken for a Ride (S01E07)
2006 Dexter (TV seriál)
Okruh přátel (S01E07)
Misconceptions (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Lucky in Love (S02E17)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a stávka popelářů (S05E02)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Nový učitel (S07E14)
2004 Come to Papa (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a kapitánova žena (S02E14)
Policejní odznak (TV seriál)
Fire in the Hole (S03E13)
Dva z Queensu (TV seriál)
Furious Gorge (S07E03)
2003 Wanda at Large (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Volný pád (S10E08)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
Romeo Fire (TV seriál)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Coma (S05E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace