foto

Jayden Lund

  • nar. 18.12.1966 (50 let)
    Kansas City, Missouri, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Best Thanksgiving Ever, The
2016 Kung Fu Panda: Secrets of the Scroll
2015 Beauty in the Broken
2011 And They're Off
Hop
2009 Informátor!
Inside the Box (TV film)
2008 Ruka mrtvého muže (TV film)
Žízeň po krvi (TV film)
2007 Alpha Mail
Alvin a Chipmunkové
Totally Baked: A Pot-U-Mentary
2006 Zdánlivě snadné
2005 Smrtící instinkt
2004 Crash
Last Run, The
Slightly Thicker Than Water
2000 North Beach
1999 Game Day

TV seriály

2016 Kings of Con (TV seriál)
2015 Superstore (TV seriál)
2014 Shameless (TV seriál)
A Jailbird, Invalid, Martyr, Cutter, Retard, and Parasitic Twin (S04E07)
2013 Mámou přes noc (TV seriál)
2009 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Skok (S04E24)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Zázraky (S03E20)
2007 Private Practice (TV seriál)
In Which Sam Gets Taken for a Ride (S01E07)
2006 Dexter (TV seriál)
Okruh přátel (S01E07)
Misconceptions (TV seriál)
2005 Medium (TV seriál)
Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Come to Papa (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Fire in the Hole (S03E13)
2003 Wanda at Large (TV seriál)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Romeo Fire (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace