foto

Chris Hardwick

  • nar. 23.11.1971 (46 let)
    Louisville, Kentucky, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Chris má o 3 roky mladšího bratra a jeho otec, Billy Hardwick, byl profesionální bowlingový hráč, který zemřel v roce 2013 ve věku 72 letech. Jeho matka pracovala jako realitní makléřka v Pasadeně, Kalifornii. Chrisův dědeček otevřel bowlingovou dráhu, kde se jeho rodiče poprvé poznali. Hardwick vyrůstal v Memphisu a byl vychován v římskokatolickém vyznání díky své matce. Ve čtyřech letech se setkal s komediální a televizní osobností Joan Rivers a stali se z nich celoživotní přátelé až do roku 2014, kdy zemřela. Později studoval filozofii na University of California v Los Angeles. Jeho spolubydlícím byl nějakou dobu Wil Wheaton.

Jedná se o amerického stand-up komika, herce, dabéra, televizního uvaděče, spisovatele, producenta a hudebníka. Chris je také zakladatelem a CEO digitální divize Nerdist Industries, která patří mediální společnosti Legendary Entertainment. Tato společnost spolupracuje při produkci filmů například s Warner Bros. nebo Universal Studios.

Václav "hynous" Hynouš

Herecká filmografie

Filmy

2017 LEGO® Batman film
LEGO® Ninjago® film
2013 Return of Return of the Jedi: 30 Years and Counting, The
2012 Ben Folds Five: Do It Anyway
2011 Neuvěřitelně hlasitě & nesmírně blízko
The Death and Return of Superman
2010 LEGO: Clutch Powers zasahuje
2009 Halloween II
The Mother of Invention
2005 The Life Coach
2004 Rodinka na tripu
Spectres
2003 Dům tisíce mrtvol
Terminátor 3: Vzpoura strojů
2002 Jane White Is Sick & Twisted
1998 Art House
Beach House
Win a Date
1997 Courting Courtney
1992 Performance Art: Starring Chainsaw Bob

TV seriály

2017 Bunsen je zvíře (TV seriál)
2015 Griffinovi (TV seriál)
Once Bitten (S13E15)
2014 Math Bites (TV seriál)
2013 Just for Laughs: All-Access (TV seriál)
Sanjay & Craig (TV seriál)
Tiny Commando (TV seriál)
2010 Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál)
2007 Zas mezi námi zvířaty (TV seriál)
2005 Xovi (TV seriál)
Zoey 101 (TV seriál)
2004 Batman vítězí (TV seriál)
2002 Baby Looney Tunes (TV seriál)
2000 Battle of the Sitcoms (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1998 Guys Like Us (TV seriál)
1996 Ženatý se závazky (TV seriál)
Jarní prázdniny (2. část) (S10E19)
Jarní prázdniny (1. část) (S10E18)
1987 thirtysomething (TV seriál)

Dokumentární

2014 Harmontown
Marvel Studios: Assembling a Universe
Misery Loves Comedy
Video Games: The Movie
2012 Women of Doctor Who, The (TV film)
2011 Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)
2005 'Reservoir Dogs' Revisited (TV film)

TV pořady

2017 2017 American Music Awards (TV pořad)
69. Emmy Awards (TV pořad)
2016 Talking Saul (TV pořad)
2015 2015 Creative Arts Emmys (TV pořad)
2014 66. Emmy Awards (TV pořad)
2013 @midnight (TV pořad)
The Real Housewives of Horror (TV pořad)
2011 Funny as Hell (TV pořad)
Talking Dead (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Green Room with Paul Provenza, The (TV pořad)
New York Stand-Up Show (TV pořad)
2005 Attack of the Show! (TV pořad)
Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace