foto

Kirsten Nelson

  • nar. Oklahoma, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kirsten Nelson se narodila v americkém městě Oklahama, přesto vyrůstala v Chicagu. Navštěvovala Nortwestern University a stala se zakládajícím členem Ensamble Chicago Theathre. Poté se připojila Los Angeles.

První rolí byla postava Betty ve filmu UPRCHLÍK z roku 1993. Žádné výrazné role nepřicházely a tak si připisovala jen epizodní role v seriálech jako BEZE STOPY, FRASIER, EVERWOOD nebo ALLY MCBEALOVÁ. V roce 2005 se mihla ve filmu VÁLKA SVĚTŮ.

Nejvýznamnější role přišla o rok později (2006). Hraje šéfku policie v Santa Barbaře, Karen Vick. Ano, jde o seriál PSYCH nebo česky AGENTURA JASNO. Kromě toho si připsala vedlejší role ještě v seriálech SKLADIŠTĚ 13, NCIS a PARENTHOOD.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2017 Limelight
Psych: The Movie (TV film)
2005 Paní Harrisová (TV film)
Válka světů
2004 Bez mobilu ani ránu (TV film)
Larceny
1997 Three Women of Pain
1994 Trable prcka Binka
1993 Uprchlík

TV seriály

2015 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Soutok (S02E08)
2012 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hrátky s myslí (S09E16)
2010 Famílie (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
2003 The O'Keefes (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Everwood (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Zase normální (S06E16)
Doublemeat Palace (S06E11)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Thanks (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
1995 Ned a Stacey (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Nedotknutelní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace