foto

Michael Ensign

  • nar. 13.2.1944 (76 let)
    Safford, Arizona, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Nepsaná romance (TV film)
2012 Cupid (TV film)
Zásnuby na dobu neurčitou
2010 Love Shack
2008 Vyprahlá prérie
Ženy v akci (TV film)
2007 Záhadná žena: Rudá mafie (TV film)
2006 29 Reasons to Run
2004 The Drone Virus
2003 Dům naruby
Kašlu na lásku
Seabiscuit
2002 Milujte svého zabijáka
Solaris
2001 Bulšit
1998 Fatal Pursuit
Tajemství pokojské
1997 Thousand Men and a Baby, A (TV film)
Titanic
1995 Drsná magie
Kukuřičné děti 3: Sklizeň ve městě
Vánoční skříňka (TV film)
1994 Nebezpečné srdce (TV film)
Perry Mason: Případ osudného životního stylu (TV film)
1993 Podzemní past (TV film)
Včera narození
1991 Život pod psa
1990 Rock Hudson (TV film)
1989 Chodím se ženatým mužem (TV film)
Pouze další tajemství (TV film)
1988 Bláznivý výlet
Dr. Hackenstein
Kdo seje vítr (TV film)
Klub zabijáků (TV film)
Řidičák
1985 Dům
Maxie
1984 Americký mogul (TV film)
Jsem žena nebo muž
Krotitelé duchů
Shattered Vows (TV film)
Touch of Scandal, A (TV film)
Velvet (TV film)
1983 Pan máma
Soudcova noc
Sunset Limousine (TV film)
The Man Who Wasn't There
Válečné hry
1982 Eleanor, First Lady of the World (TV film)
Games Mother Never Taught You (TV film)
Jekyll a Hyde: Totální proměna
Pink Floyd: The Wall
Polib mě na rozloučenou
Vice Squad
Šest týdnů
1981 Kamaráde, kamaráde
1980 Vyzvednutí Titaniku
1978 Půlnoční expres
Superman
1973 Assassin

TV seriály

2018 Living Biblically (TV seriál)
Love Thy Neighbor (E03)
2016 The Detour (TV seriál)
The Tank (S01E03)
2014 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Sevření (S12E04)
2009 Velká láska (TV seriál)
Temnota (S03E09)
2008 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Happy Trails (S05E06)
Odložené případy (TV seriál)
Šílenství (S05E17)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kdyby, třeba, možná (S09E07)
2007 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Krvavá svatba (S03E17)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Na visuté hrazdě (S03E09)
Lincoln (S03E08)
Kauza rasa (S02E23)
další epizody (4)
2005 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Čarodějnice hromadného ničení (S02E06)
Lesbičky a další (S01E13)
Alias (TV seriál)
Pandora (S04E15)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Oko za oko (S01E05)
Není ryba jako ryba (S01E03)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se ožení (S02E15)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Stigma (S02E14)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Back in the Ring (S02E19)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Neviditelný důkaz (S04E07)
JAG (TV seriál)
Posse Comitatus (S09E08)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nárok obviněných (S03E02)
2001 Přátelé (TV seriál) - a.z.
Manželský slib (S07E21) - a.z.
2000 Syn pláže (TV seriál)
Ti druzí (TV seriál)
1999 Batman budoucnosti (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Všichni všechno vědí (S05E14)
Akta X (TV seriál)
Šestý zánik (S07E01)
Biogeneze (S06E22)
1998 Lovec z podsvětí (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Presentation (S01E02)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Bridge Over Troubled Watters (S04E21)
Přátelé (TV seriál)
Rossův sendvič (S05E09)
1997 Tom Show, The (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Doppelganger (S01E11)
Chůva k pohledání (TV seriál)
The Ex-Niles (S05E05)
1996 Goode Behavior (TV seriál)
Malcolm & Eddie (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Nepoctivé zisky (S03E05)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Maybe This Time (TV seriál)
Pointman (TV seriál)
The Monroes (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
Vanishing Son (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Opuštěný (S01E16)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Raven (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
Báječná léta (TV seriál)
Trojúhelník (S05E06)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
První kontakt (S04E15)
1990 The Golden Girls (TV seriál)
All Bets Are Off (S05E24)
1989 Coach (TV seriál)
Mancuso, FBI (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Legenda o sv. Růži: 2. část (S05E02)
Legenda o sv. Růži: 1. část (S05E01)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
Paradise (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
Beauty and the Beast (TV seriál)
Nor Iron Bars a Cage (S01E07)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Next Generation (S01E09)
Wiseguy (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Jemná práce (S02E13)
1986 Downtown (TV seriál)
Dream West (TV seriál)
It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1985 George Burns Comedy Week (TV seriál)
Mr. Belvedere (TV seriál)
Otherworld (TV seriál)
1984 Cover Up (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
Vichry války (TV seriál)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
The Gangster Chronicles (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
To byl den po Vánocích (S10E10)
1980 Enos (TV seriál)
Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Colditz (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2019 Cleanin' Up the Town: Remembering Ghostbusters

Video kompilace

1999 Akta X: Biogeneze (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky