foto

Hana Ulrychová

  • nar. 31.3.1949 (69 let)
    Liberec, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 ČT Live - Javory (koncert)
2002 Koločava (divadelní záznam)
1969 Cesta, která vede nikam (TV film)

TV seriály

1993 Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
Tatínku, máte dvojčátka! (E08)
1990 Bílá místa (TV seriál)

Dokumentární

2016 PopStory (TV seriál)
Zlatá lýra (TV seriál)
2015 Modlitba za domov (TV film)
2014 Hana a Petr Ulrychovi: Půlstoletí (koncert)
Tichá píseň Javorů (TV film)
2008 Tříkrálový koncert (koncert)
2007 Příběhy slavných (TV seriál)
O zelených očích Krásné paní (S08E01)
2006 Básníci Live (koncert)
2004 Hana a Petr Ulrychovi - Javorová píseň (TV film)
1999 Hana a Petr Ulrychovi a Javory (koncert)
1997 Zpívání na Petrově (koncert)
1993 Vánoční koncert Hany a Petra Ulrychových (koncert)

TV pořady

2015 Modlitba za domov 2015 (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2003 Musicus poeticus (TV pořad)
2002 Díky za fíky (TV pořad)
2000 Šelepka hraje a zpívá (TV pořad)
1999 Čtveráci (TV pořad)
1998 Na plovárně (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1996 Miroslav Donutil v Lucerně (TV pořad)
1994 Javory (TV pořad)
Čundrcountryshow (TV pořad)
1993 Činčin (TV pořad)
1992 Šance (TV pořad)
1991 Zazpívat si (TV pořad)
1990 Bílá místa (TV pořad)
Párty s Orchestrem Gustava Broma (TV pořad)
1984 ABECEDA (TV pořad)
Když se dva setkají (TV pořad)
1980 Putovali hudci (TV pořad)
1976 Chvilka u cimbálu (TV pořad)
1967 Pozvánka do Dex klubu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace