foto

Billy Lush

  • nar. 30.11.1981 (36 let)
    New Haven, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Stupid Hype (TV film)
2011 Strašáci
2010 Norman
2007 Ve spárech Gargoylů (TV film)
2006 Arc
Ztracen v oblacích
2004 Američan

TV seriály

2017 13. okrsek (TV seriál)
Výpadek signálu (E04)
2016 Kingdom (TV seriál)
Take Pills (S02E15)
Woke Up Lonely (S02E13)
No Fault (S02E12)
Ray Donovan (TV seriál)
Dívka s kytarou (S04E01)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
You Never Know Who's Who (S03E06)
Climbing Into Bed (S03E05)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Den volna (S13E02)
2014 Rush (TV seriál)
Revoluce (TV seriál)
Vyhlašení nezávislosti (S02E22)
Den obětí války (S02E21)
Země zítřka (S02E20)
další epizody (5)
2013 Low Winter Sun (TV seriál)
2012 Vegas (TV seriál)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Konečné zúčtování (E13)
Smyčka se utahuje (E12)
Lazebník a prcek (E10)
další epizody (10)
Castle na zabití (TV seriál)
Romeo a Julie po čínsku (S04E04)
Kriminálka New York (TV seriál)
Sláinte (S08E16)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
2009 Transplantační jednotka (TV seriál)
Záchranka San Francisco (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Vnitřní hlas (S06E18)
2008 Generation Kill (TV seriál)
Bomb in the Garden (E07)
Stay Frosty (E06)
A Burning Dog (E05)
další epizody (7)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
2006 Huff (TV seriál)
Kukuřičná pole v L.A. (S02E08)
Poslední porce tmavého masa (S02E06)
Využitý, zneužitý, bez elánu (S02E05)
2005 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Nehybný (S05E11)
2004 Clubhouse (TV seriál)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Prorok (S03E08)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Taxík (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace