foto

Billy Lush

  • nar. 30.11.1981 (38 let)
    New Haven, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gone Are the Days
2013 Stupid Hype (TV film)
2011 Strašáci
2010 Norman
2007 Ve spárech Gargoylů (TV film)
2006 Arc
Ztracen v oblacích
2004 Američan

TV seriály

2019 TY (TV seriál)
P. I. Joe (S02E09)
Hodný, zlý a Hendy (S02E04)
Bosch (TV seriál)
Salvation Mountain (S05E08)
Falešné recepty (S05E02)
Dva druhy pravdy (S05E01)
2018 Shooter (TV seriál)
The Importance of Service (S03E04)
Red Meat (S03E02)
2017 13. okrsek (TV seriál)
Výpadek signálu (E04)
2016 Kingdom (TV seriál)
Take Pills (S02E15)
Woke Up Lonely (S02E13)
No Fault (S02E12)
Ray Donovan (TV seriál)
Dívka s kytarou (S04E01)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
You Never Know Who's Who (S03E06)
Climbing Into Bed (S03E05)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Tělo jako bomba (S11E10)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Den volna (S13E02)
2014 Rush (TV seriál)
We Are Family (E04)
Revoluce (TV seriál)
Vyhlašení nezávislosti (S02E22)
Den obětí války (S02E21)
Země zítřka (S02E20)
další epizody (5)
2013 Graceland (TV seriál)
Happy Endings (S01E11)
Low Winter Sun (TV seriál)
Surrender (E10)
Ann Arbor (E09)
Revelations (E08)
další epizody (10)
2012 Procitnutí (TV seriál)
That's Not My Penguin (E06)
Vegas (TV seriál)
Pilot (E01)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Konečné zúčtování (E13)
Smyčka se utahuje (E12)
Lazebník a prcek (E10)
další epizody (10)
Castle na zabití (TV seriál)
Romeo a Julie po čínsku (S04E04)
Kriminálka New York (TV seriál)
Sláinte (S08E16)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Transplantační jednotka (TV seriál)
Status 1A (E13)
2009 Záchranka San Francisco (TV seriál)
Pilot (E01)
Odložené případy (TV seriál)
Vnitřní hlas (S06E18)
2008 Generation Kill (TV seriál)
Bomb in the Garden (E07)
Stay Frosty (E06)
A Burning Dog (E05)
další epizody (7)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Muž, jenž začal z ničeho (S02E11)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kdyby, třeba, možná (S09E07)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
Easy Is the Way (E13)
The Black Drop (E12)
Wasn't That Enough? (E11)
další epizody (13)
2006 Huff (TV seriál)
Kukuřičná pole v L.A. (S02E08)
Poslední porce tmavého masa (S02E06)
Využitý, zneužitý, bez elánu (S02E05)
2005 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Nehybný (S05E11)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nad ránem: 1. část (S05E06)
Pohotovost (TV seriál)
A jede se dál (S11E22)
2004 Clubhouse (TV seriál)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Prorok (S03E08)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Taxík (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Resilience (S04E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky