foto

Jamie Anne Allman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Herečka Jamie Anne Allman, za svobodna Brown se narodila v Parsons, v Kansansasu a je nejstarší z pěti dětí. Už od mládí snila, že se stane herečkou, proto se odstěhovala do Los Angeles, aby si svůj sen splnila. Zahrála si v některých seriálech, jako například ODPOČÍVEJ V POKOJI, POLICEJNÍ ODZNAK, CLOSER, ZLOČINY ZE SOUSEDSTVÍ a ve dvou sériích seriálu THE KILLING, vedlejší roli si také zahrála po boku Ryana  Goslinga v celovečerním filmu ZÁPISNÍK JEDNÉ LÁSKY, jako Marta Shaw. Ve svém volném čase podporuje řadu organizací, které pomáhají mentálně postiženým.V roce 2006 se vdala za herce Marshalla Allmana a na jaře se jim narodí dvojčata.

zukozuko

Herecká filmografie

Filmy

2018 První člověk
2016 6 Love Stories
The Salton Sea
2012 Každým dnem
2011 Vykoupení Joea Maye
2009 Donner Party, The
Love After Life
2008 Farm House
Vyprahlá prérie
2007 Prey 4 Me
2006 Danny Roane: First Time Director
Stín svědomí
2005 Automatic
2004 Zápisník jedné lásky
2003 I Am My Resume
2001 It Is What It Is
1999 Fashionably L.A.

TV seriály

2017 Z: The Beginning of Everything (TV seriál)
Best of All (E10)
Quicksand (E09)
Playing House (E08)
další epizody (9)
2016 Preacher (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Longmire (TV seriál)
One Good Memory (S05E02)
A Fog That Won't Lift (S05E01)
2015 Z: The Beginning of Everything (TV seriál)
Pilot (E01)
Chicago P.D. (TV seriál)
Born Into Bad News (S02E23)
2014 Sběratelé kostí (TV seriál)
Hrdina Filipín (S09E13)
2012 Zločin (TV seriál)
What I Know (S02E13)
Donnie or Marie (S02E12)
Bulldog (S02E11)
další epizody (11)
2011 Zločin (TV seriál)
Orpheus Descending (S01E13)
Beau Soleil (S01E12)
Dám ti vědět, až tam dorazím (S01E10)
další epizody (10)
V utajení (TV seriál)
Horse to Water (S02E14)
2009 Transplantační jednotka (TV seriál)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Ve městě hurikánů (TV seriál)
2006 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a vysoká odměna (S04E13)
2005 Closer (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Century City (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Papírovou či igelitovou (S04E14)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Prášek (S01E02)
Situace: Ohrožení (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Co-Pilot (S02E09)
Homewrecker (S02E06)
Greenlit (S02E05)
2002 Fastlane (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Jen jeden polibek (S01E04)
Policejní odznak (TV seriál)
Dragonchasers (S01E10)
Cherrypoppers (S01E06)
The Spread (S01E03)
další epizody (4)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Neviditelná žena (S02E05)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Testimony (S02E01)
The Beginning (S01E22)
Lawyers, Guns and Money (S01E19)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace