foto

Michael Arden

  • nar. 6.10.1982 (38 let)
    Midland, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 So B. It
2014 My Eleventh
2013 Nahoře-dole (TV film)
2012 Neobyčejný život Timothyho Greena
2011 Nurse Jackée
Zdrojový kód
2009 Cave Movie, The
Válka nevěst
2006 Broadway Under the Stars (TV film)
Kauza CIA
2004 Mentalist, The (TV film)
Standing Ovations 2

TV seriály

2014 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a stá epizoda (S02E90)
Charlie a právo volby (S02E89)
Charlie a katolická dívka (S02E88)
další epizody (44)
2013 It Could Be Worse (TV seriál)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a vánoční přání (S02E46)
Charlie a život na hromádce (S02E45)
Charlie to dělá pro vědu (S02E44)
další epizody (46)
2012 G.C.B. (TV seriál)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie podlehne romantice (S01E10)
Návštěva Charlieho táty (S01E09)
Charlie a negativní hodnocení (S01E08)
další epizody (10)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Pomalu rostoucí obludy (S04E04)
2011 Off the Map (TV seriál)
Hold on Tight (E12)
Everything's as It Should Be (E11)
Vzpomínky (TV seriál)
Lost Things (S01E08)
Dobrá manželka (TV seriál)
Mediace (S03E03)
2009 Kings (TV seriál)
Pilgrimage (E08)
The Sabbath Queen (E07)
First Night (E03)
Milionový lékař (TV seriál)
Zapomenutí (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Překvapení v kufru (S05E02)
2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
The Battery's Down (TV seriál)
The Return of Jezebel James (TV seriál)
2006 Chirurgové (TV seriál)
Sedmnáct vteřin (S02E25)
Vražedná čísla (TV seriál)
Zpět ke zdroji (S02E22)
2005 Closer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky