foto

Suzanne Ford

  • nar. 22.9.1949 (68 let)
    Auburn, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Suzanne Ford je americká herečka. Narodila se v roce 1949 dne 22. září v Auburnu ve státě New York. Debutovala již v roce 1977 filmem THE DEADLIEST SEASON, kde hrála také Maeryl Streep. Jako divadelní herečka působila hlavně v New Yorku a v Los Angeles. V roce 1998 si zahrála v seriálu POMSTA S.R.N. Diváci jí mohli vidět v filmech jako jsou např. JUNE (2004), MY DVA A KŘEN (2006), LÍBÁNKY S MATINKOU (2006) nebo INFORMÁTOŘI (2008) a také v seriálech: PŘÁTELÉ, LAS VEGAS KASINO, ŠÉFKUCHAŘ NADIVOKO, JAK JSEM POZNAL VAŠI MATKU nebo SBĚRATELÉ KOSTÍ.

Joe "reich" Ferrone

Herecká filmografie

Filmy

2015 A Date to Die For
Manson Family Vacation
2014 Of Silence
2013 Cinnamon Girl (TV film)
2012 God's Country
MoniKa
Zjevení
2010 Assisting Venus
Darkening Sky
2008 Informátoři
Uncross the Stars
2007 Dům na prodej (TV film)
2006 Líbánky s matinkou
My dva a křen
2004 June (TV film)

TV seriály

2016 Grace and Frankie (TV seriál)
The Test (S02E05)
2010 Paul Cruz: Latin Actor (A Mockuseries) (TV seriál)
2009 Průměrňákovi (TV seriál)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Lebka na předním skle (S03E01)
2006 Crumbs (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
No tak! (S01E22)
2005 Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Anamnéza (S01E10)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
Stones, The (TV seriál)
2003 Happy Family (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
První pořádný mejdan (S03E19)
Přátelé (TV seriál)
Přepadení (S09E15)
2002 For the People (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1998 Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace