foto

Lawrence Monoson

  • nar. 11.8.1964 (54 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Guns Before Butter
2004 Hvězdná pěchota 2: Hrdinové Federace
2003 Bojový oddíl
2000 Tajemství (TV film)
1998 Podezřelá (TV film)
1996 Gangster blues
Slib daný Carolyn (TV film)
1993 A kapela hrála dál (TV film)
Love, Lies & Lullabies (TV film)
1992 Smrtelné tajemství
1991 Payoff (TV film)
1988 Nebezpečná láska
1987 Gaby: A True Story
1985 Maska
1984 Pátek třináctého 4
1982 The Last American Virgin

TV seriály

2010 Kriminálka New York (TV seriál)
The 34th Floor (S07E01)
2009 Dark Blue (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Odložené případy (TV seriál)
Čínská čtvrť (S07E08)
2005 Closer (TV seriál)
Médium (TV seriál)
The Reckoning (S02E10)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vražedné hry (S03E03)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S04E07)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Nezákonně (S03E05)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nic není, jak se zdá (S03E05)
2001 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Dítě štěstěny (S01E09)
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Resurrection Blvd. (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Putovní srdce (S06E11)
Rodinné vazby (S06E10)
1999 Bulvár Strip (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Jak Finchová pokazila Vánoce (S06E09)
Smutný případ (S06E07)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál) - a.z.
Co po sobě zanecháš (S07E25) - a.z.
1998 Možná už zítra (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
To Have & to Hold (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Orleans (TV seriál)
Prince Street (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Cabin Fever (S04E09)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Deja Vu (S01E04)
Sama proti osudu (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Vypravěč příběhů (S01E13)
1991 My Life and Times (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)

Dokumentární

2013 Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th
2009 His Name Was Jason: 30 Years of Friday the 13th (TV film)
2004 Inside the Federation

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace