foto

Ed Brigadier

  • nar. 16.10.1949
    Cleveland, Ohio, USA
  • zem. 26.2.2012 (62 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 The Wedding Video
2010 Anderson's Cross
2009 Alien Ecstasy
Smile Pretty
2008 Haunted Echoes
2007 Láska podle předlohy
Sister's Keeper
2006 Divoká jízda
2005 Dr. Chopper
2004 Sázka o život (TV film)
2001 Divoké dítě
1996 Netvor z hlubin (TV film)
1994 Vídeňská špička
1993 Das letzte U-Boot (TV film)
1992 Terror Stalks the Class Reunion (TV film)

TV seriály

2010 Pretend Time (TV seriál)
V jako Victoria (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Roboti proti wrestlerům (S05E22)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
JONAS (TV seriál)
Star-ving (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Jednoduché vysvětlení (S05E20)
2008 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Zkažená dovolená (S03E17)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Šílím z tebe (S04E11)
2007 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Dokonalé plemeno (S01E06)
K nakousnutí (S01E01)
2006 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Willy Ward (S04E14)
2005 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj šéf a holič zdarma (S04E20)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Návrat domů (S05E12)
Ženy lehkých mravů (S05E11)
2004 Alias (TV seriál)
Vzkříšení (S03E22)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
A je po večírku (S05E08)
Psáno ve hvězdách (S05E03)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Ally McBealová (TV seriál)
Sex, lži a politika (S02E16)
1997 Případ pro Sam (TV seriál)
Jed 2/2 (S01E22)
Jed 1/2 (S01E21)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Zweite Heimat - Chronik einer Jugend, Die (TV seriál)

Dokumentární

2006 War That Made America, The (TV seriál)
2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky