foto

Barbara Babcock

  • nar. 27.2.1937 (83 let)
    Fort Riley, Kansas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Sám doma 4 (TV film)
2000 Vesmírní kovbojové
1999 Doktorka Quinnová (TV film)
V dobrém i zlém (TV film)
1998 USMA West Point (TV film)
1997 Childhood Sweetheart? (TV film)
1996 A Mother's Instinct (TV film)
1993 Noc uprchlíků (TV film)
1992 Navždy a daleko
1990 A Family for Joe (TV film)
Perry Mason: Případ otráveného pera (TV film)
1989 Bláznivá spolubydlící
Srdce jihu
1986 Zprávy v jedenáct (TV film)
1985 That Was Then... This Is Now
1984 Attack on Fear (TV film)
1983 Quarterback Princess (TV film)
Šikana
1982 Memories Never Die (TV film)
1981 Cestou necestou
1980 The Black Marble
1979 Prokletí Salemu (TV film)
Survival of Dana (TV film)
1978 Operating Room (TV film)
1977 Christmas Miracle in Caufield, U.S.A. (TV film)
1974 Chosen Survivors
1973 Bang the Drum Slowly
1971 The Last Child (TV film)
1969 Heaven with a Gun
1968 Day of the Evil Gun

TV seriály

2001 Pasadena (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Dva jsou pár, tři už jsou dav (S08E17)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Tantric Turkey (S05E09)
Absent Without Leave (S04E23)
1996 Chameleon (TV seriál)
1995 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Washita I (S03E24)
Život je změna (S03E23)
Jablko sváru (S03E22)
další epizody (10)
1994 Doktorka Quinnová (TV seriál)
První vánoce (S03E13)
Dámský večer II (S03E12)
Dámský večer I (S03E11)
další epizody (21)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Vánoční příběh (S02E11)
Sullyho oběť (S02E10)
Nejlepší přítelkyně (S02E09)
další epizody (7)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Dům, kde bydlel Hemingway (S10E02)
1992 Jack's Place (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
Sisters and Other Strangers (S05E21)
1988 China Beach (TV seriál)
Empty Nest (TV seriál)
1987 The Law and Harry McGraw (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Steeled with a Kiss: Part 2 (S05E05)
Steeled with a Kiss: Part 1 (S05E04)
1986 Mr. Sunshine (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Dokonalý zásah (S02E21)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Mary (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Ostří hoši neumírají (S01E16)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Four Seasons, The (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Dnes nabízí Sam Malone (S01E13)
1981 Best of the West (TV seriál)
McClain's Law (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Fecund Hand Rose (S01E13)
Life, Death, Eternity (S01E11)
Double Jeopardy (S01E05)
další epizody (5)
1980 Flo (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
Paris (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Black Market Baby (S02E05)
Bypass (S02E04)
Taxi (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1977 Logan's Run (TV seriál)
Rafferty (TV seriál)
1976 Jigsaw John (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Shaft (TV seriál)
1972 Banyon (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1969 Bold Ones: The Protectors, The (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
1968 Star Trek (TV seriál)
Platónovy nevlastní děti (S03E12)
Síť Tholianů (S03E09)
Místo přidělení: Země (S02E26)
1967 Mannix (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Příchuť zkázy (S01E23)
Zeman z Gothosu (S01E18)
1966 Family Affair (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 The Munsters (TV seriál)
1963 The Lieutenant (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
1959 Sunday Showcase (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky