foto

Jonathan Goldstein

  • nar. 4.12.1964 (52 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Teacher of the Year
2010 No Heart Feelings
2008 Merry Christmas, Drake & Josh (TV film)
2006 Drake & Josh Go Hollywood (TV film)
2004 Guru Singh-Cinderelli, The
Tube
1999 Auteur Theory, The
1998 Shock Television
1996 Vliv těla 2
1994 Terč podezření (TV film)
1993 Stranger

TV seriály

2013 Prozíravost (TV seriál)
Slepota (S02E03)
2009 Private Practice (TV seriál)
The Parent Trap (S03E09)
Hrdinové (TV seriál)
Protiklady se přitahují (S04E07)
2008 Californication (TV seriál)
Vagínská čtvrť (S02E05)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
2001 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Seriálový život (S06E04)

Režijní filmografie

TV seriály

2007 iCarly (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace