foto

Jonathan Goldstein

  • nar. 4.12.1964 (52 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Teacher of the Year
2010 No Heart Feelings
2008 Merry Christmas, Drake & Josh (TV film)
2006 Drake & Josh Go Hollywood (TV film)
2004 Guru Singh-Cinderelli, The
Tube
1999 Auteur Theory, The
1998 Shock Television
1996 Vliv těla 2
1994 Terč podezření (TV film)
1993 Stranger

TV seriály

2009 Hrdinové (TV seriál)
Protiklady se přitahují (S04E07)
2008 Californication (TV seriál)
Vagínská čtvrť (S02E05)
2004 Drake a Josh (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2007 iCarly (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace