foto

Jonathan Goldstein

  • nar. 4.12.1964 (55 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Flashout
The Way You Look Tonight
2018 Golden State
Noční hra
2017 California Dreaming
2014 Teacher of the Year
2010 No Heart Feelings
2008 Merry Christmas, Drake & Josh (TV film)
2006 Drake & Josh Go Hollywood (TV film)
2005 Herstory
2004 Guru Singh-Cinderelli, The
Tube
1999 The Auteur Theory
1998 Shock Television
1996 Vliv těla 2
1994 Terč podezření (TV film)
1993 Stranger

TV seriály

2020 V zajetí kouzel (TV seriál)
Magicians Anonymous (S05E04)
2019 Magnum P.I. (TV seriál)
Black is the Widow (S01E17)
2018 Lucifer (TV seriál)
Boo Normal (S03E25)
2017 S.W.A.T. (TV seriál)
Smrt s ručeným omezeným (S01E07)
Průměrňákovi (TV seriál)
Please Don't Feed the Hecks (S09E02)
2014 Suspense (TV seriál)
Profesionální lháři (TV seriál)
Protiútok (S03E07)
2013 Prozíravost (TV seriál)
Slepota (S02E03)
2012 Workaholics (TV seriál)
To Kill a Chupacabraj (S03E04)
2011 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Nábor (S08E12)
2010 Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Rodgers (E06)
Chirurgové (TV seriál)
Hledání stavu blaženosti (S06E22)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Internet je věčný (S05E22)
Kriminálka New York (TV seriál)
Damned If You Do (S07E03)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Christmas Scandal (S02E12)
Párty na klíč (TV seriál)
Teambuilding firmy Brandix (S01E07)
Private Practice (TV seriál)
The Parent Trap (S03E09)
Hrdinové (TV seriál)
Protiklady se přitahují (S04E07)
2008 Californication (TV seriál)
Vagínská čtvrť (S02E05)
Invaze buranů (TV seriál)
The Lying King (S02E07)
Dead Calm (S02E06)
2005 Západní křídlo (TV seriál)
A Good Day (S06E17)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
2001 Druhá šance (TV seriál)
Život vzhůru nohama (S02E09)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Seriálový život (S06E04)
2000 Druhá šance (TV seriál)
Soupeření (S02E07)

Režijní filmografie

TV seriály

2007 iCarly (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky