foto

Curtis Lum

  • nar. 12.12.1987 (31 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Signed, Sealed, Delivered: The Road Less Travelled (TV film)
2017 Big Fat Liar 2
Hrdina Max 2: Chlupatý bodyguard
Last Night in Suburbia
Meditation Park
2016 Dead Rising: Endgame
Rufus (TV film)
The Bleeding Edge
2015 Beeba Boys
Beyond Redemption
Signed, Sealed, Delivered: From Paris with Love (TV film)
2013 Evil Feed
2008 Dim Sum Funeral

TV seriály

2019 Siréna (TV seriál)
The Outpost (S02E13)
Serenity (S02E12)
All In (S02E10)
další epizody (10)
2018 Life Sentence (TV seriál)
Who Framed Stella Abbott? (E06)
Siréna (TV seriál)
Being Human (S01E08)
Dead in the Water (S01E07)
Curse of the Starving Glass (S01E05)
další epizody (7)
Supergirl (TV seriál)
Make It Reign (S03E22)
In Search of Lost Time (S03E15)
2017 The Arrangement (TV seriál)
The New Narrative (S01E10)
Supergirl (TV seriál)
Damage (S03E05)
City of Lost Children (S02E20)
Alex (S02E19)
další epizody (4)
Útěk z vězení (TV seriál)
Vínové moře (S05E07)
Cesta do Phaecie (S05E06)
Vězňovo dilema (S05E04)
další epizody (4)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Helios 685 (S01E06)
2015 Proof (TV seriál)
Tsunami: Part Two (E10)
Tsunami: Part One (E09)
Reborn (E08)
The Whispers (TV seriál)
The Archer (E06)
Mistresses (TV seriál)
Gone Girl (S03E01)
Arrow (TV seriál)
Jmenuji se Oliver Queen (S03E23)
Lovci duchů (TV seriál)
The Prisoner (S10E22)
Dark Dynasty (S10E21)
2012 Continuum (TV seriál)
Family Time (S01E09)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Romeo a Juliet a Juliet (S05E01)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2004 Renegadepress.com (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace