foto

Curtis Lum

  • nar. 12.12.1987 (29 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Big Fat Liar 2
Max 2: White House Hero
Meditation Park
2016 Dead Rising: Endgame
Rufus (TV film)
The Bleeding Edge
2015 Beeba Boys
Beyond Redemption
Last Night in Suburbia
Signed, Sealed, Delivered: From Paris with Love (TV film)
2013 Evil Feed
2008 Dim Sum Funeral

TV seriály

2017 The Arrangement (TV seriál)
The New Narrative (S01E10)
Supergirl (TV seriál)
City of Lost Children (S02E20)
Alex (S02E19)
The Martian Chronicles (S02E11)
Útěk z vězení (TV seriál)
Wine-Dark Sea (S05E07)
Paecia (S05E06)
The Prisoner's Dilemma (S05E04)
další epizody (4)
2016 Travelers (TV seriál)
Helios 685 (E06)
2015 Arrow (TV seriál)
Jmenuji se Oliver Queen (S03E23)
Lovci duchů (TV seriál)
The Prisoner (S10E22)
Dark Dynasty (S10E21)
2012 Continuum (TV seriál)
Family Time (S01E09)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
2004 Renegadepress.com (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace