foto

Hector Luis Bustamante

  • nar. 12.3.1972 (45 let)
    Medellín, Kolumbie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Garrison 7
Garrison 7: The Fallen
2017 Carne y Arena
2014 Paranormal Activity: Prokletí
2012 Falling Away
Rise of the Zombies (TV film)
She Is Not My Sister
40 dnů a nocí
2008 Jada
Ztracená: Pravdivý příběh Delimar (TV film)
2007 Them (TV film)
2006 Mercy Street
Mraky nad L.A.
2005 Americký sen
Rukojmí
2003 Book of Rules

TV seriály

2016 Pure Genius (TV seriál)
Pilot (E01)
Kingdom (TV seriál)
No Fault (S02E12)
2015 Vražedná práva (TV seriál)
She's a Murderer (S01E12)
Castle na zabití (TV seriál)
Posila z Hongkongu (S07E17)
2013 The Bridge (TV seriál)
Calaca (S01E02)
2011 Caribe Road (TV seriál)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
2008 Na doživotí (TV seriál)
Firma na zázraky (S02E03)
Policejní odznak (TV seriál)
Snitch (S07E02)
Coefficient of Drag (S07E01)
2007 Big Shots (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Rodinná pouta (S02E03)
Policejní odznak (TV seriál)
Spanish Practices (S06E10)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
V dobrém i zlém (TV seriál)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S04E08)
2003 Dragnet (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Line of Fire (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
She Spies (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2011 Caribe Road (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace