Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hershelova farma stojí v cestě obrovskému migrujícímu stádu nemrtvých. Rick s Carlem se ocitají v obklíčení ve stodole, Hershel odmítá svou farmu opustit a všichni se připravují k obraně, ústup se však nakonec ukazuje být nevyhnutelným. Daryl v poslední chvíli odváží do bezpečí Carol (Melissa McBride), Andrea je však ponechána svému osudu díky omylu, který způsobil, že jsou ostatní přesvědčeni o její smrti. Nový den zastihne skupinu v absolutním zmatku rozdrobenou pouze do dvojic nebo trojic. Ti, kdo přežili noční boj, se nakonec setkávají na dálnici a rychle se rozhodují pro okamžitý odjezd. Rick popíše Lori Shaneův konec a dočká se zvláštní reakce, Andree se v lese na útěku před nemrtvými dostane neočekávané pomoci. Ve skupině se začnou projevovat separatistické nálady a Rick poprvé ukazuje svou drsnou stránku. (Necrotongue)

(více)

Recenze (17)

K1NGSLAYER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě hodně povedené finále. Chtělo to konečně nějakou pořádnou akci se zombie a tady ji máme. Jen jsem moc nepochopil tu úvodní scénu, kdy proletí městem vrtulník a všichni nemrtví jej sledují, ale budiž. Na scénu přichází záhadná postava, která zachrání Andreu a hlavně poslední sekundy epizody při záběru na vězení. Jsem spokojený s průběhem tohoto dílu. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dynamické zakončenie druhej série, odohrávajúcej sa prevažne na Hershelovej farme, ktorá bola trochu nudnou lokalitou. Horda nemŕtvych, ktorá sa tadiaľ preženie je očistec, v ktorom nutne skončí zopár nezaujímavých a pre seriál viac-menej nepotrebných postáv. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proti finální epizodě první řady byl tento díl přímo luxus, ale proti dvanácté epizodě druhé řady byl přece jen o maličko slabší. Kromě kvalitního děje a zběsilé akce obsahoval i nádherně apokalyptické záběry zombíků na pozadí hořící stodoly, myslím, že i Hieronymus Bosch by zaplesal. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (11)

  • Jeffrey DeMunn (Dale) priletel z New Yorku a bol na pľaci, kde sledoval celé natáčanie finále. (molcan2)
  • James Allen McCune (Jimmy) bol zdesený, keď natáčal smrť svojej postavy v karavane. "Najväčší strach mám z toho, že ma zjedia zaživa. Vydesilo ma to na smrť." (molcan2)

Reklama

Reklama