foto

Peter Brajerčík

  • nar. Kolinovce, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Horná Dolná v karanténe (TV film)
2018 Kto je ďalší?
2013 Teatro (studentský film)
2012 Attonitas
2009 Tango s komármi

TV seriály

2020 Horná Dolná (TV seriál)
Vlasy (S11E05)
Noha (S11E04)
Pomsta je sladká (S11E03)
další epizody (5)
2019 Horná Dolná (TV seriál)
Márovačka (S10E13)
Zmiznutí (S10E12)
„Zakopalipsa“ (S10E11)
další epizody (28)
2018 Horná Dolná (TV seriál)
Méďo a Béďo (S08E11)
Túra (S08E10)
Janko a Janko (S08E09)
další epizody (24)
2017 Horná Dolná (TV seriál)
Tornádo (S06E12)
Veľký únos (S06E11)
Infekčná (S06E10)
další epizody (19)
2016 Kávomat - Miestny úrad Hodrušany (TV seriál)
Horná Dolná (TV seriál)
Karavan (S04E08)
Vykopávky (S04E07)
Kde je doktor? (S04E06)
2015 Horná Dolná (TV seriál)
Tour de... (S02E05)
Nákaza (S02E04)
Svadba (S02E03)
další epizody (13)
2014 Doktori (TV seriál)
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Horúca krv (TV seriál)
2010 Sekerovci (TV seriál)

Divadelní záznam

2015 LENI (divadelní záznam)
2014 Buddenbrookovci (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2017 Pevnosť Boyard (TV pořad)
2016 Dobre vedieť! (TV pořad)
Tvoja tvár znie povedome (TV pořad)
2014 Čo ja viem (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)