foto

James Drury

  • nar. 18.4.1934 (84 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Hell to Pay
2000 Muž z Virginie (TV film)
1994 Maverick
1991 Gambler Returns: The Luck of the Draw, The (TV film)
1985 All American Cowboy (TV film)
1972 Závažná stopa (TV film) - a.z.
1971 Alias Smith and Jones (TV film)
Devil and Miss Sarah, The (TV film)
1970 Breakout (TV film)
1969 Backtrack!
1967 The Young Warriors
1962 Jízda vysočinou
Third of a Man
1960 Pollyanna
Ten Who Dared
Toby Tyler
1959 Dobrý den na věšení
1958 Bitter Heritage (TV film)
1957 Bernardine
1956 Diane
Miluj mě něžně
Poslední vůz
Zakázaná planeta
1955 Džungle před tabulí
Miluj mě nebo mě opusť
Něžná past

TV seriály

1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Stíny noci (S01E03)
Hranice (S01E02)
Loupež (S01E01)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1974 Firehouse (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1960 Michael Shayne (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Decision (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1950 Cameo Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1971 Mies Shiloh'sta (TV film)

TV pořady

1969 It's Your Bet (TV pořad)
1968 It Takes Two (TV pořad)
1967 Dateline: Hollywood (TV pořad)
Laugh-In (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1952 The Bob Hope Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace