foto

Robert Lieberman

  • nar. 16.7.1947 (72 let)
    Buffalo, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Předvečer zkázy (TV film)
2011 Breakaway
2010 Agent bez jména
Touha po pomstě
2006 Poslední dny planety Země (TV film)
2004 Zeměmoří (TV film)
2003 Jake 2.0: The Tech (TV film)
2002 Druhá řada (TV film)
Krvavé nebe (TV film)
Mrtvá zóna
1999 NetForce (TV film)
1996 Titanic (TV film)
Šampióni 3
1993 Oheň v oblacích
1991 Zachránit dítě (TV film)
Šťastné a veselé
1983 Stůl pro pět
1982 Will: The Autobiography of G. Gordon Liddy (TV film)
1980 Fighting Back (TV film)
1978 Gaucho (TV film)
Home Run for Love, A (TV film)

TV seriály

2018 Take Two (TV seriál)
Stillwater (E10)
About Last Night (E07)
2017 Soukromé očko (TV seriál)
Promenáda na předměstí (S02E02)
The Expanse (TV seriál)
The Monster and the Rocket (S02E12)
Here There Be Dragons (S02E11)
Darebák (TV seriál)
A Good Leaving Alone (S04E10)
The Third Man (S04E09)
2016 Eyewitness (TV seriál)
The Larsons' Dog (E08)
They Lied (E07)
Houdini and Doyle (TV seriál)
Strigoi (E08)
Bedlam (E07)
Soukromé očko (TV seriál)
Dvojí život (S01E08)
Seznamka (S01E06)
The Expanse (TV seriál)
Rock Bottom (S01E06)
Back to the Butcher (S01E05)
Darebák (TV seriál)
A Piece of Wood (S03E20)
How to Treat Us (S03E19)
2015 Falling Skies (TV seriál)
Hatchlings (S05E03)
2014 Městečko Haven (TV seriál)
Odhalení (S05E08)
Ztracený (S05E07)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Persuasion (S09E17)
2013 Městečko Haven (TV seriál)
Zlá krev (S04E03)
2012 Agent bez minulosti (TV seriál)
Tempest (S02E04)
Městečko Haven (TV seriál)
Je toho nad hlavu (S03E04)
2011 Dívka odjinud (TV seriál)
Something Wicked This Fae Comes (S02E01)
Městečko Haven (TV seriál)
Fear & Loathing (S02E02)
Nikita (TV seriál)
Girl's Best Friend (S01E19)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Blood Lines (S01E13)
Faetal Justice (S01E11)
Where There's a Will, There's a Fae (S01E02)
Městečko Haven (TV seriál)
Takoví jste byli (S01E09)
2007 A.M.P.E.D. (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Posvátný svazek manželský! (S02E09)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Bouřková fronta (S02E03)
2006 Dexter (TV seriál)
Americký sen (S01E05)
Pomocná ruka (S01E04)
Žralok (TV seriál)
Sins of the Mother (S01E10)
2003 Jake 2.0 (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Destiny (S01E13)
Netherworld (S01E08)
Unreasonable Doubt (S01E05)
další epizody (5)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Druhá šance (TV seriál)
Zlí draci (S01E05)
Akta X (TV seriál)
Zrychlení (S07E05)
1996 Moloney (TV seriál)
1995 Medicine Ball (TV seriál)
1994 Under Suspicion (TV seriál)
1993 Harts of the West (TV seriál)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
1989 Dream Street (TV seriál)
Mladí jezdci (TV seriál)
1987 thirtysomething (TV seriál)
I'll Be Home for Christmas (S01E09)

Herecká filmografie

Dokumentární

1999 Celebrity Profile: Marilu Henner (TV film)

Fanoušci tvůrce