foto

Sophina Brown

  • nar. 18.9.1976 (41 let)
    Saginaw, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cruel Intentions (TV film)
2015 Synapse
2007 Vdáš se, a basta!
2000 Miláčku, vrať se

TV seriály

2018 9-1-1 (TV seriál)
Worst Day Ever (S01E04)
2017 Zoo (TV seriál)
Oz is Oz (S03E06)
Drop It Like Its Hot (S03E05)
Welcome to Terra Dome (S03E04)
další epizody (5)
2015 Scream (TV seriál)
Betrayed (S01E06)
Exposed (S01E05)
2014 Jak přežít rozvod (TV seriál)
2013 Ravenswood (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Honba za duchy (S10E20)
2012 Sběratelé kostí (TV seriál)
Riziko rozvodu (S08E02)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Obětní beránek (S02E17)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Ukradená atomovka (S02E16)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Lovci pokladů (S03E03)
Bratři a sestry (TV seriál)
Správný polibek (S05E04)
Vražedná čísla (TV seriál)
Příčina a následek (S06E16)
Dospívání (S06E15)
A vítězem se stává... (S06E14)
další epizody (5)
2009 Vražedná čísla (TV seriál)
Veteráni (S06E10)
Podvod (S06E09)
Ultimátum (S06E08)
další epizody (18)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Kamarádi naoko (S05E10)
Třicet šest hodin (S05E08)
Charlie neumí surfovat (S05E07)
další epizody (8)
2006 Žralok (TV seriál)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Spáleniště (S02E11)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Absentia (S13E13)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Taxík (TV seriál)
2001 The Education of Max Bickford (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Secrets (S02E12)
1999 Strangers with Candy (TV seriál)

TV pořady

2000 CBS Cares (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace