foto

Ramon De Ocampo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The 11th Green
2019 Foster Boy
2018 30 Nights
2016 Diani & Devine Meet the Apocalypse
2013 I Am I
The Thanksgiving House (TV film)
2011 88:88
2005 Neuvěřitelný život Ethana Greena

TV seriály

2020 MacGyver (TV seriál)
Tesla + Bell + Edison + Mac (S04E10)
Code + Artemis + Nuclear + N3mesis (S04E09)
2019 Zelenáč (TV seriál)
The Checklist (S01E19)
Dva světy (TV seriál)
No Strings Attached (S02E07)
2018 Station 19 (TV seriál)
Home To Hold Onto (S02E03)
Dva světy (TV seriál)
Outside In (S02E02)
2017 Closer: Nové případy (TV seriál)
Konspirační teorie 4/4 (S06E09)
Konspirační teorie 3/4 (S06E08)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Předehra (S07E23)
2016 Notorious (TV seriál)
Missing (E05)
Tell Me a Secret (E04)
Friends and Other Strangers (E03)
další epizody (5)
12 opic (TV seriál)
Hyena (S02E09)
Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
404: Flight Not Found (S02E11)
Temné pohnutky (TV seriál)
B+ (S02E01)
2015 12 opic (TV seriál)
Zásah shůry (S01E10)
Čečensko (S01E07)
Rozštěpení (S01E01)
Hráč (TV seriál)
House Rules (E05)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Ztracené dítě (S01E20)
2013 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Neznámá byla žena (S11E04)
2011 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vyšší moc (S03E11)
Zákon gangu (TV seriál)
Dorylus (S04E03)
Out (S04E01)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Subkultura (S03E04)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Syndrom zaneřáděného domu (S11E05)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Bezcenný život (S01E09)
Božská mrcha (TV seriál)
The Live Ones (S02E11)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Sůl v ráně (S04E16)
2008 Bratři a sestry (TV seriál)
Věříte na kouzla? (S03E07)
Kriminálka New York (TV seriál)
Odvrácená strana (S05E02)
2007 Chirurgové (TV seriál)
Touha (S03E21)
Médium (TV seriál)
Joe Day Afternoon (S03E17)
Very Merry Maggie (S03E10)
2006 Médium (TV seriál)
Profiles in Terror (S03E06)
Západní křídlo (TV seriál)
Transition (S07E19)
Requiem (S07E18)
Election Day: Part 1 (S07E16)
další epizody (7)
2005 Západní křídlo (TV seriál)
The Al Smith Dinner (S07E06)
The Mommy Problem (S07E02)
The Ticket (S07E01)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Odběratelé (S05E03)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
American Jihad (S13E01)
1999 Znovu na světě (TV seriál)
Pulp Turkey (E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky