foto

Ray Laska

  • nar. 24.8.1949 (69 let)
    East Chicago, Indiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Manson Family Vacation
2014 Jiný vánoční polibek (TV film)
2008 Hloubka duše
2002 Shakedown
The Diplomat
2001 Zmařená cesta (TV film)
2000 Tajná válka
1998 Divorce: A Contemporary Western
Proč se blázni zamilují?
Shrunken City, The
1997 Vysoký cíl
Útěk domů (TV film)
1996 Společenství spravedlných
Střípky vzpomínek (TV film)
Čisté nebezpečí
1993 Pátrací eso
1984 Down On Us

TV seriály

2018 Shameless (TV seriál)
The Fugees (S08E09)
2015 Město žen (TV seriál)
Dnes večer! (S06E04)
2014 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Las Vegas (S05E18)
2011 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vzdor (S08E15)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Miluj mě k smrti (S02E09)
Městečko Eastwick (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Muž, jenž začal z ničeho (S02E11)
Uklízeč (TV seriál)
Unhitched (TV seriál)
2007 Side Order of Life (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 9:00 p.m.-10:00 p.m. (S06E16)
Pohotovost (TV seriál)
Rozdílné názory (S13E13)
2005 Rodinná válka (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
The Aftermath (S03E01)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2002 Life with Bonnie (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Odvážný čin (S01E14)
2001 Emeril (TV seriál)
Spyder Games (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
2000 Ti druzí (TV seriál)
1999 Akce (TV seriál)
Horká stopa L.A. (TV seriál)
Payne (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
Time of Your Life (TV seriál)
1998 Mowgli: The New Adventures of the Jungle Book (TV seriál)
Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Cesta za Frančeskou (S04E04)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Malcolm & Eddie (TV seriál)
Men Behaving Badly (TV seriál)
Pan a paní Smithovi (TV seriál)
1995 Land's End (TV seriál)
Ned a Stacey (TV seriál)
Skoro dokonalá (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Family Matters (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

1980 Man Who Saw Tomorrow, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace