foto

Cristina Rosato

  • nar. 6.1.1983 (35 let)
    Montréal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Caravaggio and My Mother the Pope
Gone: My Daughter (TV film)
Little Italy
2017 Another Kind of Wedding
matka!
2016 Brace for Impact (TV film)
Francouzská romance (TV film)
Madame Hollywood
Santa je pořád úchyl
2013 Borealis (TV film)
Finding Christmas (TV film)
Smrtící Slunce (TV film)
2011 Conduct Unbecoming
Hidden 3D
Son of Morning
2010 Ledové ostří 4: Oheň a led (TV film)
Perfektní plán (TV film)
Svůdníci žen
Territoires
2006 La dernière incarnation
2005 Pure
2004 Falešné sliby (TV film)

TV seriály

2017 21 Thunder (TV seriál)
Bull (TV seriál)
Name Game (S01E17)
2016 iZombie (TV seriál)
Pour Some Sugar, Zombie (S02E16)
2015 Nebezpečné umění (TV seriál)
Království (TV seriál)
Tajné zásnuby (S03E02)
2014 Helix (TV seriál)
Les Jeunes Loups (TV seriál)
Nouvelle Adresse (TV seriál)
Remedy (TV seriál)
2013 Rookie Blue (TV seriál)
Návrat domů (S04E02)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Cost of Doing Business (S04E10)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Monsieur Murdoch (S04E05)
2010 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
Doylův okrsek (TV seriál)
Dívka odjinud (TV seriál)
Elitních 18 (TV seriál)
Trauma (TV seriál)
2009 Les Invincibles (TV seriál)
2004 Fries with That (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace