foto

Charles Frank

  • nar. 17.4.1947 (72 let)
    Olympia, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Kolik váží duše (TV film)
1995 Deník Elizabeth Taylorové (TV film)
1991 Osudy (TV film)
1988 Lucky Stiff
Vezměte si mé dcery, prosím (TV film)
Záhadná smrt Niny Chereauové (TV film)
1987 L.B.J.: První léta (TV film)
Rusové
1986 Christmas Eve (TV film)
Mrs. Delafield Wants to Marry (TV film)
Osudná neděle (TV film)
1985 Covenant (TV film)
Letter to Three Wives, A (TV film)
1983 Správná posádka
1978 A Guide for the Married Woman (TV film)
Go West, Young Girl (TV film)
New Maverick, The (TV film)
Odvrácená strana hor II
Ski Lift to Death (TV film)
The One and Only
1977 Tarantule (TV film)
1976 Panache (TV film)
1975 The Silence (TV film)
1971 Andersonovy nahrávky

TV seriály

1997 Válka špionů (TV seriál)
1995 Women of the House (TV seriál)
1994 Pod ochranným dohledem (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Hearts Afire (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Lucky: Příběh jednoho života (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
Nasty Boys (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
Půlnoční linka (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Finder of Lost Loves (TV seriál)
Glitter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
1982 Filthy Rich (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1980 The Chisholms (TV seriál)
1979 Young Maverick (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
O co jde, šéfe? (S06E20)
1977 Rafferty (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Zkus mě chytit (S07E01)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Drahý Sigmunde (S05E08)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Switch (TV seriál)
Three for the Road (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)

TV pořady

1986 Oprah show (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1992 Hearts Afire (TV seriál)
1990 Městečko Evening Shade (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace